Cool Stuff

James Franco revine în cinematografie, la patru ani distanță de când a fost acuzat de hărțuire sexuală

La patru ani după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală, James Franco revine în actorie.

Nominalizatul la Oscar în vârstă de 44 de ani va apărea în rolul unui pescar într-o dramă regizată de Bille August (recunoscut pentru filme precum „The House of the Spirits” din 1993 și „Les Misérables” din 1998), „Me, You.”

Producția va avea starul în septembrie, iar din distribuție vor mai face parte Tom Hollander și Daisy Jacob.

„Sunt entuziasmat să fac parte din acest proiect fantastic și să lucrez cu legendarul Billie. Sunt un mare fan de-ai săi, iar scenariul noului film este cu adevărat briliant”, a spus Franco într-un comunicat de presă.


Cinci femei l-au acuzat pe actor de hărțuire sexuală, iar patru dintre ele au fost studentele sale la actorie, după cum apare scris într-un material din Los Angeles Times, publicat în ianuarie 2018.

În acea lună, una dintre presupusele victime, Sarah Tither-Kaplan, a spus celor de la Good Morning America despre cum Franco „a abuzat de puterea lui pentru a exploata femei care nu sunt celebre, sub ideea că le oferă oportunități în domeniu.” 

La acea vreme, avocatul lui James a negat toate aceste acuzații și a citat declarația lui din cadrul emisiunii The Late Show with Stephen Colbert: „Lucrurile pe care le-am citit pe Twitter nu sunt adevărate, dar susține oamenii care ies în față și sunt capabili să-și exprime vocea, deoarece nu au avut o voce atât de multă vreme. Așa că nu vreau să-i închid sau să-i resping în niciun mod.”

În decembrie 2021, Franco a rupt tăcerea și a dezvăluit că a fost dependent de sex timp de mulți ani și cum a înșelat mereu în relațiile sale, până când a întâlnit-o pe actuala lui iubită, Isabel Pakzad.


Mai mult, actorul a povestit cum a lucrat foarte mult cu el: „Nu am vrut să rănesc oamenii și nu am fost genul de tip - one night stand. Am fost multă vreme în relații, dar nu am putut să fiu prezent în ele. Iar compartamentul meu s-a dus într-o zonă în care a părut că rănesc pe toată lumea.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.