Cool Stuff

Funkiss 18 iulie | Tu ai acasă robinet de bere?

Robinetul de bere al lui Niels Bohr, prima notă de zece la gimnastică și o alună împinsă cu nasul. Avem multe de vorbit!

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

1389 - A fost semnat armistițiul de la Leulinghem, care a pus o pauză de treisprezece ani Războiului de 100 de Ani. Acest armistițiu vine cu întrebarea: dacă oprești războiul treisprezece ani, e același război, sau e unul nou?

1965 - A fost lansată stația automată rusească "Sonda 3", care a fotografiat partea nevăzută a Lunii, impropriu denumită în engleză  „the dark side of the Moon”. Mai jos o fotografie realizată de de stația rusească:


1967 - S-a născut Vin Diesel, faimos pentru mai multe roluri. Șofer în seria „Fast and furious”, asasin în seria „Riddick” și copac în seria „Guardians of the Galaxy”. El este responsabil și pentru 50% din gluma „Vin Diesel și plec benzină".

1976 - Nadia Comăneci a devenit prima persoană din istoria Jocurilor Olimpice care să ia un 10 la gimnastică. Este și motivul pentru care ai ei nu i-au luat niciodată calculator, ca să nu-l strice, „ca pe ăla din Montreal".

1980: India a lansat în spațiu un satelit pe cont propriu, fiind a șasea țară care a reușit acest lucru. Realizarea a doborât și recordul de cea mai mare praștie construită vreodată.

1992 - O poză cu o trupă de muzică, Les Horribles Cernettes, a devenit prima fotografie postată pe Internet. Astăzi, majoritatea pozelor de pe internet conțin pisici sau nuditate, în cantități egale.

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

„Românii au lucrat până pe 19 iunie doar pentru a-şi plăti taxele.” Asta înseamnă că românii care s-au angajat pe 20 iunie sunt scutiți de taxe.

„Curtea muzeului Luvru din Paris a devenit un uriaș cinematograf în aer liber." Primele filme proiectate aici vor fi „Barbie" și partea a doua a filmului „Minionii".

„Un american a doborât recordul de împins arahide cu nasul pe un munte.” Evident că e foarte mândru, nu-i ajungi la nas nici cu arahida. Recordul de împins arahnide cu nasul nu a fost încă stabilit.

„Un măgar și doi ponei au oprit trenul Oradea - Cluj.” Cum au ajuns animalele să aibă acces la frâna locomotivei, nu o să aflăm niciodată. Neștiind ce să facă în situația complet nouă, locomotiva a luat foc.

„În Regatul Unit, a crescut costul alimentelor de bază pentru micul dejun.” Poate și pentru că un mic dejun englezesc include două prânzuri și o cină: ouă, șuncă, fasole, ciuperci, cârnați, șuncă, pâine și, ocazional, roșii.

„O podgorie din Africa de Sud combate dăunătorii cu o «armată de rațe».” Deci, produc cantități mari de struguri și mac.

WOWDEVĂRUL ZILEI

Odată cu Premiul Nobel, omul de știință danez Niels Bohr a câștigat o casă și bere pe viață. Casa era lângă fabrica de bere Carlsberg și era legată de ea printr-o țeavă specială. Bucătăria casei avea un robinet în plus prin care, la orice oră, curgea bere rece și proaspătă. Nicio surpriză că Niels Bohr a ales să locuiască acolo tot restul vieții. 

ASTRE ROZ-ALBASTRE

ROZ - Berbecii vor da sfaturi foarte bune astăzi. Din nefericire, nimeni nu o să le ceară sfatul, pentru că în trecut au răspuns la acest gen de rugăminți cu „am eu destule probleme fără să le aud pe ale altora”.

ROZ - Capricornii își vor descoperi un nou talent. De care o să uite până la sfârșitul zilei și va fi redescoperit cândva luna viitoare.

ALBASTRU - Gemenii vor avea mici neînțelegeri cu oricine își împarte casa. Fie că sunt părinții, nevasta sau un motan gras pe nume Gelu zis “Grasu’”.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.