Kiss Music News

Roger Waters de la Pink Floyd îi critică pe The Weeknd și pe Drake: „Sunt mult mai important decât vor fi ei vreodată”

Roger Waters de la Pink Floyd are ceva de spus despre noua generație de artiști.

Muzicianul în vârstă de 78 de ani se află în cadrul turneului său „This Is Not a Drill” din Canada și din State, iar în timpul unui interviu pe care l-a acordat publicației canadiene The Globe, el a spus: „Sunt mai important decât The Weeknd și Drake vor fi vreodată.”

Waters a vorbit și despre cum audiența lui din prezent este mult mai atentă decât era la începutul formației sale: „nu mai sunt constrâns de grup. Ei au încercat mereu să mă tragă înapoi de la starea mea naturală, cea în care spun adevărul.”

Roger a întrebat apoi reporterul de ce n-au scris critici despre show-urile sale din 8-9 iulie din Toronto, iar jurnalistul i-a răspuns: „concertul tău nu a fost cel mai mare din oraș, în acea seară.”The Weeknd urma să aibă un show pe 8 iulie, dar din cauza unei probleme tehnice a fost anulat în ultima clipă.


Waters a continut să spună cum el a ținut două show-uri: „Nu ai fi putut să scrii o cronică despre show-ul lui într-o seară și despre al meu în altă seară? Nu am idee cine sau ce este the Weeknd, deoarece nu ascult multă muzică. Oamenii mi-au spus că e mare. Nu am nimic cu el. Nu vreau să fac un atac personal, zic doar că mi s-a părut ciudat. Cu tot respectul pentru Weeknd, Drake sau oricare dintre ei, sunt mult, mult mai important decât vor fi ei vreodată, indiferent câte miliarde de stream-uri au.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.