Cool Stuff

Chrissy Teigen a sărbătorit un an de când nu a mai pus gura pe alcool: „Mă simt excelent”

Chrissy Teigen a avut un moment de sinceritate despre relația ei cu alcoolul.

„Nicio picătură de alcool în 365 de zile”, a scris soția lui John Legend, într-un video în care apare alături de el și cei doi copii ai lor, Luna, 6 ani, și Miles, 4 ani.

Vedeta a recunoscut că uneori îi este dor de momentele în care se simțea „amețită și lipsită de griji”, dar a realizat cum alcoolul nu-i mai dădea acel „sentiment distractiv” până la final.


„Obișnuiam să beau să fac față anxietății care m-a părăsit când - fiți atenți la asta - m-am lăsat de băut”, a mai spus Chrissy, nu fără a menționa că se simte extrem de bine, dar și puțin „frustrată” pentru zilele pe care și-ar fi dorit să și le amintească „mai bine.”

Ea a oferit și câteva exemple fanilor, cum ar fi cel în care a adormit în timp ce un chef o învăța o rețetă. „Mi-ar fi plăcut să fiu trează la treaba aia.”

Mai mult Teigen a vorbit despre cum nu-și mai aduce aminte niciun „eveniment de premiere” și despre cum se uită la poze cu ea „din diferite momente ale vieții” și i se pare că ochii ei arată „pierduți.”


„Sincer, nu știu ÎNCĂ dacă voi mai bune gura pe alcool sau nu, dar știu că nu vreau să mai ajung așa. Iar pentru acum, să nu beau deloc e cel mai bine. Las visele urâte să iasă la suprafață și apoi încerc să le rezolv în terapie, fără alcool”, a mai spus autoarea de cărți de bucate.

Fanii au încurajat-o în comentarii pentru alegerea făcută, iar Teigen a avut mereu grijă să-i țină la curent cu viața ei. Ea a început să experimenteze perioade fără alcool în noiembrie 2020, datorită cărții „Quit Like a Woman: The Radical Choice to Not Drink in a Culture Obsessed with Alcohol” via Holly Whitaker.


Chrissy a vorbit mereu deschis despre problema ei, iar în 2017 a povestit cum încercă să se lase de alcool, deoarece nu știe cum să bea doar o băutură. La acea vreme, ea a povestit și cum abuzul de alcool a fost prezent în familia ei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.