Cool Stuff

Funkiss 20 iulie | Marea Britanie - Franța: 40 la 41 (grade Celsius)

Brad Pitt nu pleacă nicăieri! Dar nici căldura și nici datoriile României.

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

1885 - A fost legalizat fotbalul profesionist în Marea Britanie. În România, mulți fotbaliști încă joacă de parcă e ilegal să fii profesionist.

1903 - Ford Motor Company i-a trimis automobilul primului client. Două ore mai târziu, clientul s-a plâns că nu-s destule locuri de parcare în oraș.

1906 - Finlanda a aprobat o nouă lege electrorală, devenind prima țară din Europa care le-a dat femeilor dreptul de vot. Dreptul s-a răspândit, cele două sexe împărțind egal vina pentru inepții care câștigă alegerile.

1927 - Prințul Mihai a devenit, la numai cinci ani, rege al României. Unul din rarele momente în care România a fost condusă de cineva sincer.

1940 - A fost inaugurată prima autostradă din California și una dintre primele din Statele Unite. Autostrada a fost construită în nouă ani și era doar de 14 ori mai lungă decât toate autostrăzile din România de azi.

1944 - Hitler a supraviețuit unei tentative de asasinat. Practic, Hitler l-a salvat de la moarte pe omul care urma să fie asasinul său, Hitler.  El ar fi declarat, câteva luni mai târziu, într-un buncăr din Berlin: „Dacă vrei un lucru făcut bine, îl faci cu mâna ta.”

1947 - S-a născut chitaristul care primește, în preajma Crăciunului, cele mai multe scrisori de la copilașii americani dislexici: Carlos Santana.

1969 - Apollo 11 realizează cu succes prima aselenizare cu echipaj uman. Sau realizează cel mai bun film SF al anului 1969. Aselenizarea a fost ca un weekend în Mamaia: scumpă, cu puțini oameni și cu un vehicul parcat pe nisip. 

1977 - CIA a făcut publice documente care dovedesc că a efectuat experimente în domeniul controlului minții. Conspiraționiștii știau precis, dar nu erau siguri. Probabil că și azi se fac genul ăsta de experimente în SUA. Altfel nu se explică succesul seriei „Fast and furious”.

2005 - În Canada s-a legalizat căsătoria între persoane de același sex. Decizia a dus la violențe în timpul ceremoniilor, pentru a se decide care este, totuși, socrul mare.

2021 - Jeff Bezos zboară în spațiu la bordul navei „New Shepard NS-16”. Gurile rele marchează zborul lui Bezos ca prima tentativă de a se întoarce pe planeta de origine.

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

„Rusia va lansa o ligă de fotbal în care să joace echipele din teritoriile ocupate și din cele separatiste «prietenoase».” Jucătorii vor folosi metoda rusească de deposedare: intrarea prin alunecare. Cum era de așteptat, jucătorii ruși vor fi tot meciul în ofsaid.

„Brad Pitt anunță că nu se gândește la pensionare și că este foarte dispus să își continue cariera.” Cel mai mândru de Brad Pitt este, probabil, cel care i-a dat viață prin puterea imaginației, actorul Edward Norton.

„Guvernul împrumută 600 de milioane de euro de la Banca Mondială pentru a sprijini tranziţia către o economie verde.” Până acum, singurul lucru verde din economia românească este bancnota de un leu.

„La hotelul lui Borcea, din Olimp, două nopți de cazare costă 620 de lei.” Cuplurile care vor să-și crească familia petrec aici un weekend de pelerinaj.

„Avertismentul onest al CFR: temperaturi de peste 50 de grade în vagoanele de călători.” E oficial, în trenurile CFR, termometrul arată dublul vitezometrului.

„Exporturile de porumb ale României s-ar putea reduce semnificativ din cauza secetei.” Accesul străinilor la porumbul românesc se va face strict prin video online:


„Temperatura din Marea Britanie a depăşit pentru prima dată în istorie pragul de 40 de grade Celsius.” Mai mulți experți spun că englezii au intrat, în sfârșit, în epoca bronzului. 

„Măsuri speciale, pe viitoarea autostradă A7, pentru protejarea melcilor, şopârlelor şi broaştelor.” Măsurile vor proteja, așadar, trei sferturi din trupa Animal X.

😂 Ce spune un paranoic atunci când are probleme? „Cine m-a lucrat aici?”

WOWDEVĂRUL ZILEI

Mai multe studii au confirmat că arahnofobia (frica de păianjeni) este o frică înnăscută, nu dobândită. Cel mai probabil nu ne este frică de păianjeni ci de responsabilitatea care ar veni odată cu puterile Omului-Păianjen.

ASTRE ROZ ALBASTRE

ROZ - Pentru Pești, astrele arată o zi plină de nisip. Deci, ori sunteți la plajă, ori vi s-a spart o clepsidră.

ALBASTRU - Balanțelor le este greu să țină echilibrul (😉) între muncă și familie. Ironic, cel mai puțin își vor vedea familia cei care muncesc în companii care susțin „noi aici suntem o familie”.

ALBASTRU -  Capricornii sunt prea încăpățânați pentru propriul lor bine. Uneori e mai bine să ajungi la pace decât la adevăr. Dar știu că sunteți destul de încăpățânați încât să nu faceți nici ce vă spun astrele, deci, gata! De azi s-a zis cu horoscopul pentru Capricorni.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.