Kiss Time Out

Ethan Hawke pregătește un documentar despre una dintre cele mai frumoase povești de dragoste de la Hollywood: iubirea dintre Paul Newman și Joanne Woodward

Povestea de iubire dintre Paul Newman și Joanne Woodward continuă să-i captiveze pe fani, inclusiv pe Ethan Hawke.

Actorul a regizat o nouă serie via HBO Max - „The Last Movie Stars”, care vorbește despre viața celor doi actori, cu ajutorul unor transcrieri care nu au mai fost făcute publice până acum.

În vremea în care se juca cu ideea unui roman biografic, Newman (care a murit în 2008, la 83 de ani) a intervievat mulți dintre prietenii lui, dar în cele din urmă a dat foc tuturor casetelor înregistrate.


Din fericire, discuțiile au fost transcrise, iar Hawke a primit cerința de a le transforma într-un documentar. „Una dintre fetele lor m-a sunat cu câteva săptămâni înainte de pandemie și mi-a povestit cum vrea să facă un documentar despre părinții ei. I s-a părut că un actor ar fi ideal pentru asta. Din acest punct, nivelul meu de intimitate cu acest cuplu a fost aprofundat”, a spus Ethan celor de la People.

Hawke este un mare fan al lui Newman și a spus că filmele cu el pe care le-a urmărit în tinerețe „i-au format ideea despre cum trebuie să fie un actor. Newman este un exemplu de om care a petrecut 50 de ani în meseria asta și nu a fost distrus de celebritate sau de ego. Este inspirațional.”


Newman și Woodward (92 de ani în prezent) s-au cunoscut în 1953, pe platourile de filmare ale filmului „Broadway's Picnic.” Au fost din nou colegi în 1957, în producția „The Long, Hot Summer”, iar un an mai târziu, Paul a divorțat de prima lui soție, Jackie Witte, și s-a căsătorit cu Joanne.

Ei au locuit în Westport, Connecticut, și au trei fete - Elinor, Melissa și Claire, iar Paul a mai avut trei copii cu Witter, Scott, Susan și Stephanie. Cei doi au fost căsătoriți timp de 50 de ani, înainte să fie separați de moartea actorului.

Relația lor a fost cu adevărat specială, iar Hawke crede că secretul a stat în simțul umorului și respectul reciproc. „Cred că toți suntem inspirați și hipnotizați de o poveste de dragoste care a durat o viață și despre cum ei au reușit să facă dragostea să dureze. Cum faci treaba asta de-a lungul unei vieți? Dacă oricare dintre noi ar ști ingredientul secret, ne-ar fi mult mai ușor să-l cultivăm în propriile noastre vieți. Însă ei se respectau incredibil de mult.”

În procesul aducerii acelor discuții la viață, Ethan a apelat la actori cunoscuți, cum ar fi Sam Rockwell, Billy Crudup, Bobby Cannavale și Zoe Kazan. În rolul lui Newman a fost ales George Clooney, iar Laura Linney va interpreta vocea soției sale.


Seria este deja disponibilă pe HBO Max și abia așteptăm să o vedem!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.