Cool Stuff

Funkiss 22 iulie | Avion cu motor, nu ai scară, cum cobor?

Un avion a rămas fără scară, hoții lasă turiștii fără bunuri, dar România sigur nu rămâne fără gaz? Sau…?

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

1298 - A avut loc bătălia de la Falkirk, în care Edward I al Angliei învinge forțele scoțiene. William Wallace a pierdut războiul din secolul XIII, dar „Braveheart" a câștigat cinci premii Oscar în ‘95.

1894 - În Franța a avut loc prima cursă oficială de mașini. Mașina câștigătorului a fost un Peugeot de trei cai putere, cu care a atins jumătate din viteza cu care Usain Bolt se târa prin casă la șase luni.

1946 - A fost creată Organizația Mondială a Sănătății (OMS), o organizație internațională cu rolul de a menține și coordona situația sănătății populațiilor pe glob. Sau, dacă te uiți pe site-urile corecte, organizația prin care oamenii-șopârlă, conduși de Bill Gates, ne implantează microcipuri sub piele. 

1992 - Pablo Escobar a evadat din închisoare, de frică să nu fie extrădat în Statele Unite. Bine, e mult spus că a evadat ținând cont că era „închis” pe o moșie de lux pe care o construise chiar el. Deci, mai mult a fugit de acasă.

1992 - În timp ce Escobar evada din închisoarea sa de lux din Columbia, în statul Texas se năștea Selena Gomez. Selena a luat multe decizii bune în carieră și în viața personală, printre care și despărțirea de Justin Bieber.

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

„Ciucă: «Nu există nici un fel de temere ca România să nu aibă gazul necesar pentru iarna viitoare»." Ar fi bine să fie așa, dar, fără nicio legătură cu subiectul, citatul din Bukovski se scrie uneori singur: „Problema cu lumea este că oamenii inteligenți sunt plini de îndoieli, în timp ce oamenii proști sunt plini de încredere.” 

„Români ţinuţi în avion pentru că nu au primit scară pe care să coboare." Liniile aeriene au început să semene cu spitalele românești. Pijamale v-ați adus? Papuci aveți? Seringi ați cumpărat? Scară de coborât din avion este?

„Control ca pe aeroport la admiterea la Drept. Candidaţii au trecut prin porţi antitero, pentru a evita fraudele din anii trecuţi." Putem să spunem că, pentru cine avea de gând să copieze, facultatea de Drept a început cu stângul. Doar ca idee, dacă ai nevoie de un avocat, îl vrei pe ăla care a învățat mult, sau pe ăla care cumva a copiat în ciuda tuturor regulilor și măsurilor?

„Barjele de pe Dunăre sunt încetinite, iar cărbunele transportat de ele ia foc de la căldură.” Problema există și pentru că Dunărea are, în anumite puncte, adâncimea unei piscine gonflabile pentru copii.

„Numărul hoților a crescut alarmant în Costinești. Deghizați în turiști, tâlharii dau spargeri în timpul nopții.” În Mamaia, hoții au altă strategie: se deghizează în chelneri și îți cer 50 de lei pe o pizza.

WOWDEVĂRUL ZILEI

Albatroșii sunt printre păsările cu cele mai lungi relații. Își aleg partenerul la vârsta de cinci ani și rămân împreună următorii 45. Probabil ăsta e motivul pentru care sunetul pe care îl fac sună de parcă s-ar certa în continuu.

ASTRE ROZ-ALBASTRE

ROZ - Peștii termină cu bine săptămâna de lucru. Este o zi perfectă să te uiți în urmă la tot efortul depus… sau la talentul să faci să pară c-ai despus efort. E clar, în ritmul ăsta primești o primă sau un Oscar.

ALBASTRU - Zi dificilă pentru Lei. Vor fi nevoiți să facă un lucru care-i scoate complet din zona de confort: să ceară ajutor. Mai grav, să spună și „mulțumesc" după. Și, cel mai grav, să rămână datori.

ALBASTRU - Racii sunt faimoși pentru cât de greu le este să aleagă între două lucruri. Azi va fi nevoie să faceți o alegere și sunt sigur că o veți face pe cea corectă. Și sunt sigur doar pentru că nu sunt Rac.



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.