Cool Stuff

Kylie Jenner și Kim Kardashian sunt foarte supărate pe Instagram

Familia Kardashian vrea „Instagram-ul înapoi”.

Surorile Kylie Jenner și Kim Kardashian au ceva de spus despre schimbările Instagram-ului. Cele două vedete au transmis public un mesaj în care au rugat aplicația să „nu mai copieze TikTok-ul” și să revină la forma inițială.

Kyle și Kim au milioane de urmăritori, iar ambele au postat același story pe care stă notat: „Faceți Instagram din nou Instagram. Nu mai încerca să fii ca TikTok-ul, vreau doar să văd imagini drăguțe cu prietenii mei.”


Mark Zuckerberg, CEO Meta, companie care deține Facebook și Instagram, a mizat foarte mult pe clipurile scurte, piață dominată de TikTok. Din păcate, noul Instagram ascunde like-urile și nu este pe placul multor oameni. 

Jenner și Kardashian sunt influente în mediul virtual și pot profita de acest lucru în favoarea lor. Spre exemplu, în 2018, Jenner a criticat design-ul aplicației Snapchat, iar acțiunile companiei au scăzut cu 7%.


Suntem curioși să vedem dacă Instagram va asculta „rugămintea” influencerițelor sau nu. Apropo de asta, ție cum ți se pare noul design?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.