Kiss Music News

Cele mai vizualizate clipuri ale Deliei de pe YouTube. Care este preferatul tău?

Delia este una dintre cele mai talentate artiste din România, iar asta se poate observa cu ușurință și în creativitatea videoclipurilor sale.

Foto: Gicu Boboc

Este mereu o plăcere să o ascultăm LIVE și abia așteptăm să facem asta în cadrul KIMARO, sărbătoarea muzicii românești, unde Kiss FM, Magic FM și Rock FM își dau mâna pentru a-ți aduce distracția la malul mării. 

Evenimentul ți-a pregătit trei seri de neuitat, alături de artiștii tăi preferați, în Constanța, în parcarea Plaja Modern, în perioada 12-14 august.

Delia va urca pe scenă în seara de 13 august și promite publicului un show incendiar, de unde mai mult ca sigur nu vor lipsi cele mai populare piese ale sale.

Până să ne vedem la fața locului (intrarea este liberă), ți-am pregătit o serie de clipuri care să te introducă în atmosferă.

Am ales pentru tine cele mai vizualizate video-uri ale cântăreței de pe YouTube și am pornit în această aventură muzicală inedită, unde am trecut de la un stil muzical la altul. Care este preferatul tău?

Bella Ciao by Delia | Tribute to La Casa de Papel

Cel mai urmărit clip al Deliei este unul tribut adus serialului Netflix - „La Casa de Papel.” Cântăreața a făcut un cover după piesa „Bella Ciao”, imnul partizanilor italieni, anti-fasciști, din Al Doilea Război Mondial, și care se întâmplă să fie și coloana sonoră a serialului, din motive cunoscute de fani. 

La începutul recitalului din Centrul Vechi, Delia a apărut deghizată, purtând o perucă neagră, ochelari de soare și în costumul roșu caracteristic eroilor din serial. Însă, nu era prea greu să recunoști personajul. Ea a fost înconjurată de mai mulți indivizi costumați complet, în costume roșii și cu măștile pe care serialul Netflix le-a făcut celebre. 

A fost un moment foarte mișto, iar vizualizările stau drept dovadă.


Delia feat. NANE - Cum era

Delia și Nane au făcut ravagii cu piesa asta, lansată în plină pandemie. Clipul are peste 23 de milioane de vizualizări, iar melodia încă sună bine și ne face să dansăm. Video-ul a fost regizat de Alex Ceaușu, iar la filmări au fost doar cei doi artiști, îmbrăcați colorat.

„Delia este artistul meu preferat din România, mi-am dorit dintotdeauna să colaborez cu ea, așa că mă bucur că s-a întâmplat pentru „Cum era”. Totul a fost super spontan! Mi-a plăcut din prima piesa, am scris strofa mea repede și apoi ne-am întâlnit la filmare”, a spus Nane la acea vreme.


Delia - Doi în Unu

În 2013, Delia și Mihai Bendeac au scos o piesă care a devenit virală instant. Cam ăsta-i și motivul pentru care audio-ul are peste 13 milioane de vizualizări, în timp ce clipul are peste 4 milioane. Încă de la acea vreme, artista a demonstrat cât este de versatilă și cât de mult îi place să se transforme în video-urile sale.


În ceea ce-l privește pe actor, el a fost o surpriză din punct de vedere muzical. „Am ales să lucrez cu el pentru că este un artist în adevăratul sens al cuvântului și are voce, are un timbru special. De mult timp îl încurajez să se lanseze în zona muzicală, iar el a acceptat cu greu”, a spus Delia.


Delia - Aruncă-mă

Delia iubește rock-ul, iar concertele sale de multe ori sună așa, chiar dacă ea este privită ca o artistă pop. Piesa asta, cu un videoclip care are peste 13 milioane de vizualizări, arată fanilor cum este cântăreața de fapt.

„Rock-ul nu este o alegere ușoară. După cum bine vedem, din mainstream a dispărut în totalitate. Pentru mine nu e o schimbare…stilistică. E doar o continuare firească a stării pe care o avem pe scenă ca band”, a spus ea la acea vreme. Clipul alb-negru, regizat de Bogdan Daragiu, ne-o arată pe Delia rockstar, în adevăratul sens al cuvântului, așa cum de fapt și este.


Delia - Acadele

De la alb-negru trecem într-un univers extrem de colorat, vesel și optimist. Odată cu piesa „Acadele”, Delia ne-a arătat că poate să cânte și trap și să o facă și bine, cu un mesaj anti-diete și empowering pentru femei:

Și ne plac grăsuțele fără niciun fel de greață
Ne plac pofticioasele cu mare apetit de viață
Ne plac fetele de zahăr care nu depind de un mahăr
Ne plac curajoasele care ne rup boxele.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.