Cool Stuff

Sylvester Stallone se transformă din gunoier în supererou în noul trailer pentru „Samaritan”

Stallone, un erou care curăță străzile la propriu.

Până și supereroii îmbătrânesc, iar „Samaritan” este fix despre asta, cu un Sylvester Stallone de 76 de ani în rolul unui justițiar cu puteri fenomenale și capacitatea de a se regenera instant, dar care nu este ferit de trecerea timpului.

După ce și-a pierdut speranța și dorința de a lupta pentru bine, Smith (Stallone) renunță la a mai face pe supereroul, și se apucă să curețe străzile la propriu, ca gunoier. 

E scos totuși din această letargie atunci când salvează viața unui puști, interpretat de Javon „Wanna” Walton, iar acesta îl recunoaște. Cei doi ajung să se împrietenească, iar cumva puștiul ajunge să-l convingă pe Smith să-și reia rolul de supererou, mai ales când orașul se confruntă cu o nouă amenințare. 

În cazul în care trailerul îți trezește un sentiment de deja vu, e pentru că „Samaritan” seamănă destul de mult cu „Unbreakable” sau „Hancock”.

Pe lângă Stallone și Walton, în film mai joacă și Martin Starr (Silicon Valley), Moises Arias (The King of Staten Island), Sophia Tatum (F9) și Dascha Polanco (Orange is the New Black). 

Primul trailer a ajuns pe internet miercuri, iar premiera va avea loc pe Amazon Prime pe 26 august.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.