Kiss Music News

Kendrick Lamar vorbește despre momentul viral în care un agent de la securitate a început să plângă la concertul lui

„La final de zi, așa îți dorești ca toată lumea să perceapă muzica ta.”

În cadrul unui concert pe care Kendrick Lamar l-a susținut la Houston Toyota Center, unul dintre agenții de pază de la event a început să plângă; el a fost filmat de un fan, iar video-ul a devenit viral.

Într-un interviu pe care l-a acordat adolescentei Jazlyn „Jazzy” Guerra (o reporteriță extrem de încrezătoare și talentată), după un show pe care l-a avut la Rolling Loud Miami, rapper-ul din Compton a vorbit despre bodyguard-ul Devyn Sanford, cel care a plâns pe versurile melodiei „Love.”


Lamar a povestit despre cum scopul său este acela de a genera emoții pozitive printre fani. „E vorba despre feeling-ul pe care-l ai. La final de zi, lăsând la o parte politica și cifrele, tot ce contează este cum muzica te face să te simți.”

Cât despre Sanford, artistul a mărturisit că este curios despre lucrurile pe care bărbatul le simțea. „Vreau să-l salut pe calea asta, te văd, omule! M-am uitat la video și am zis - wow, mă întreb prin ce trece omul ăsta. La final de zi, așa vrei ca toată lumea să perceapă muzica ta, știi, să-i facă să se simtă bine.”


Agentul de securitate a reacționat la rândul său la interviul lui Lamar și a spus: „Kendrick a răspuns și îmi vine să plâng iar.”


Tânărul a explicat: „Versurile melodiei „Love”, lumea din jurul meu, toată lumea țipa și voia să ajungă la Kendrick și plângea și pur și simplu am luat energia tuturor. Am încercat să mă conțin cât am putut, dar am cedat.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.