Cool Stuff

Brad Pitt explică de ce a purtat o fustă la premiera filmului „Bullet Train”

Brad Pitt a vorbit puțin despre momentele sale fashion din ultima vreme.

Actorul a fost prezent la premiera filmului „Bullet Train” din Los Angeles, iar în cadrul unui interviu acordat pe covorul roșu, el a explicat de ce a purtat o fustă recent, la premiera peliculei din Germania. 

„Nici nu știu. Toți vom muri la un moment dat, de ce nu ne-am prosti puțin”, a glumit Brad.


În prezent, Pitt a purtat un costum verde, asortat cu teniși galbeni, outfit care deja a atras atenția Marelui Internet. Actorul pare să se simtă confortabil în pielea lui, iar asta se vede din atitudinea pe care o are.


„Bullet Train” spune povestea unui asasin plătit (Pitt) care călătorește într-un tren plin de alți asasini, jucați de celebrități, cum ar fi Bad Bunny, Joey King, Aaron Taylor-Johnson și Brian Tyree Henry.


Filmul este regizat de David Leitch, cel care s-a ocupat și de „Deadpool 2” și „Atomic Blonde”, așa că și așteptările noastre sunt mari.


Brad a vorbit și despre cum și-ar fi dorit un expert în cascadorii pentru unele scene, dar, din fericire, deși s-a ales cu câteva lovituri, totul a mers ca pe roate.

„Am încercat să ies din asta, iubesc cascadorii. Filmul ăsta este acțiune-comedie, ceva ce n-am mai făcut până acum. Eu și David sunt mari fani ai lui Jackie Chan și vorbim de el de zeci de ani. Este atât de talentat și chiar underrated. Faptul că am făcut ceva în direcția asta m-a atras foarte tare.”

Filmul va ajunge în cinematografe la final de săptămână și abia așteptăm să-l vedem.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.