Cool Stuff

Theo Rose comentează judecățile celor din jur despre noua ei relație cu actorul Anghel Damian: „Zici că nu s-a mai despărțit lumea”

Un nou cuplu face valuri în showbiz-ul românesc.

Artista Theo Rose (care va face parte din noul sezon „Vocea României”, alături de Smiley) s-a despărțit de fostul ei iubit, Alex Leonte, și a început o nouă relație cu actorul Anghel Damian, cel care a avut o relație cu regizoarea Lia Bugnar.


Noul cuplu a fost surprins în ipostaze tandre de paparazzi de la cancan.ro, iar fanii au început să comenteze și să pună întrebări. 

În primă fază, atât Theo, cât și Alex, au comentat pe InstaStory despre cum legătura dintre ei a ajuns la final. El le-a transmis utilizatorilor că este singura dată când va vorbi despre acest subiect și că nu-și dorește ca viața lui personală să fie publică.

„Doresc să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri. Ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și asta am făcut. În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu doresc să îmi expun viața personală în online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru”, a notat tănărul.


Artista, la rândul ei, a scris: „Măi oameni, a apărut acest articol din care reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea. Lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați mie, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Eu mai degrabă am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele.

Că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit. Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el vă poate confirma chestia asta.”


Așa cum se întâmplă de obicei, oamenii nu s-au liniștit cu privire la acest subiect și au continuat să-și dea cu părerea și să susțină contrariul la cele povestite de Theo și Alex. În prezent, cântăreața a făcut o serie de story-uri pe contul ei de Instagram, unde a ținut să deschidă din nou subiectul.

„Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă! Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că știe el mai bine de ce și că așa va fi mai bine. Ne va arăta timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări, nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus, v-am spus și n-am mâncar rahat. Ce să zic!

Ca să termin într-o notă pozitivă, v-am zis așa ca să mai știți ce gândesc, că toată lumea zice acum ce gândește, e belea mare ce se întâmplă, de parcă zici că nu s-ar mai despărțit lumea. La final, toți ne despărțim, că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot aia e. Nu a murit nimeni din așa ceva, vă zic, o să fie bine”, a spus Theo.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.