Cool Stuff

Unde își petrec vacanța de vară vedetele din România: INNA, Andra, Andreea Bălan, Mira, Feli și altele

La mare, la soare, vedetele noastre sunt în pauza de recreere.

Iată unde au ales să-și petreacă momentul de respiro cele mai cunoscute femei din showbizul românesc! Tu pe unde călătorești vara asta?

ANDRA

Andra și-a petrecut vacanța de vară alături de soțul ei, Cătălin Măruță și cei doi copii, pe care îi au împreună, David și Eva. Cei patru au decis să-și încarce bateriile în Marbella, Spania.

„Nu foarte departe de casă, dar total deconectată! Mă bucur de vacanță cu ai mei! Vă pup și vă îmbrățișez!”, a declarat Andra pe contul ei de Instagram.


Elena Gheorghe

Elena Gheorghe se distrează alături de familie în Antalya, Turcia. Aflată într-un resort, cântăreața povestește istoria pozei de mai jos: 

„Cand vreti sa faceti o fotografie cu cei mici, nu-i chemati la poza, ba mai mult spuneti ca vreti sa faceti singur/a sa vedeti ce repede vin si mai si zambesc cu gura pana la urechi. La mine asa s-a intamplat :)”


RALUKA

Aflată pe Coasta Amalfi, Raluka ne urează bună dimineața și exclamă:
„Oh Doamne... atât de frumos e locul ăsta!!!”.
Te credem pe cuvânt, Raluka!



Adela Popescu


Adela Popescu a ales o destinație exotică. Vedeta se bucură de plajele Republicii Dominicane în timp ce se pregătește de filmări. Adela și Cabral Ibaka vor fi prezentatorii reality show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care va fi lansat în curând pe PRO TV



INNA

INNA a avut o vară plină. S-a plimbat pe la Ibiza, a poposit în Turcia, s-a bucurat de pizza din Napoli alături de artistul și iubitul ei, Deliric, și a fost singurul artist român, care a cântat la Tomorrowland, celebrul festivalul de muzică din Belgia. Cum s-ar spune, s-a distrat, dar s-a și muncit.





Adelina Pestrițu


Adelina Pestrițu n-a plecat departe de casă. Influencerița se bucură de timpul petrecut doar alături de soțul ei, în Grecia, Santorini.



Feli Donose


Deși s-a întors din Bali, Feli încă visează la peisajele superbe din Indonesia:
„În mintea mea sunt încă în Rai. Vă pup din lumea mea.”



Mira


„Bella Ciao! Dolce vitaaa, pizza, paste, margheritaaa” a fost descrierea pe care Mira a folosit-o în completarea fotografiei din vacanță. Zborul de întoarcere acasă i-a fost anulat așa că artista a profitat de timpul extra petrecut în Italia.



Andreea Bălan


Proaspăt întoarsă de la Asia Express, Andreea Bălan se distrează în Bulgaria alături de fetițele ei și de nașii copiilor, Aurelian Temișan și soția lui, Monica Davidescu.



Ana Baniciu


O vedere corectă de pe Lacul Como, Italia à la Ana Baniciu.



Sore


Sore este printre puținele vedete care a ales o vacanță pe plaiurile Transilvaniei. Artista petrece timp de calitate împreună cu familia la Brașov.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.