Kiss Time Out

UNTOLD 2022: Ce artiști îți recomandăm să nu ratezi în #Ziua1 de festival

Așteptarea a luat sfârșit iar porțile UNTOLD 2022 s-au deschis oficial de puțin timp iar Kiss FM este #TheSoundOfUntold de 6 ani. V-am pregătit o listă cu artiștii pe care vă recomandăm să nu îi ratați în prima zi de festival!

UNTOLD 2022 – TEMPLE of LUNA a început oficial iar Kiss FM este, ca în fiecare an, alături de cel mai mare festival din România și avem o mulțime de surprize pregătite pentru voi. Timp de patru zile echipa noastră este în parcul UNTOLD și vă încurajăm să ne faceți o vizită la studioul nostru special de unde DJ-ii Kiss FM vă aduc zilnic atmosfera de la Cluj începând cu ora 14:00. 

 

Partydul Kiss FM e începutul distracției pe Main Stage la UNTOLD 2022 

 

Partydul Kiss FM este deja un fenomenul iubit de o mulțime de români care aduce distracție și voie bună. Anul acesta, cea mai mare scenă festivalieră din România va fi deschisă oficial de Dan Fințescu și OliX care îl vor avea alături de ei pe Dj Kamil, câștigătorul campaniei "Fii Dj-ul Kiss FM la UNTOLD". 

Partydul Kiss FM urcă pe Main Stage-ul UNTOLD de la 17:45 și băieții ne promit un show care va încinge atmosfera și ne va da doza de energie și voie bună de care avem nevoie cât să ne țină pentru toate cele patru zile de petrecere la Cluj-Napoca.



 


Iată câțiva artiști pe care îți recomandăm să nu-i ratezi în prima zi de festival 

 


David Ciente X Irina Rimes X Surorile Osoianu – Main Stage, 19:00


 

Inna – Main Stage, 20.00


 

Vini Vici – Main Stage, 22.30


 

Above&Beyond – Main Stage, 00.15


 

Steve Aoki – Main Stage, 03.00 


 

Paraziții – Alchemy, 21.45

ă

 

Șuie Paparude – Alchemy, 22.45


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.