Kiss Time Out

Filmul „Joker” cu Joaquin Phoenix în rol principal va avea o continuare, iar Lady Gaga face parte din proiect

Lady Gaga își ia din ce în ce mai serios cariera în cinematografie.

Filmul „Joker” va avea parte de o continuare - „Joker: Folie à Deux” - iar artista va face parte din proiect, alături de Joaquin Phoenix. Actorul a fost recompensat cu premiul Oscar pentru modul în care a interpretat personajul complicat în 2019.


Teaser-ul noii producții îi arată pe cei doi în versiunea animată, în timp ce pe fundal se aude piesa „Cheek to Cheek”, pe care Gaga a cântat-o de multe ori alături de Tony Bennett.

Cântăreața, cel mai probabil, o va interpreta pe Harley Quinn, iar noul film se anunță a fi un musical. Regizorul Todd Phillips a explicat cum „Folie à Deux” face referire la o boală în doi, iar singura parteneră a lui Joker a fost Harley, personaj apărut în 1990, odată cu seria „Batman: The Animated Series.”


Warner Bros. în mod cert îndrăgește acest personaj, iar Margot Robbie l-a interpretat de trei ori, în filmele - „Suicide Squad” (2016), „Birds of Prey” (2020) și „The Suicide Squad” (2021) - iar Kaley Cuoco este vocea personajului în seria animată de pe HBO, „Harley Quinn”, ajunsă la al treilea sezon.

Noul „Joker” va avea premiera pe 4 octombrie 2024, așa că mai avem nevoie de răbdare până să-l vedem.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.