Kiss Music News

J Balvin a primit discul de platină de la Universal Music România

Cântărețul columbian a fost recompensat pentru vânzările albumelor „Jose” și „Colores” la noi în țară.

Artistul a venit pentru a doua oară în România, pentru un show live pe care l-a susținut la Untold, la opt ani distanță de când a fost prima oară. 


Universal Music România i-au făcut o surpriză și i-au acordat discul de platină pentru cele mai recente albume ale sale. Balvin a mărturisit că România a fost prima țară din Europa unde a susținut concerte, iar prima oară a ajuns aici în 2014, odată cu succesul melodiei „Tranquila.”

Materialul muzical „Colores”, unde J. a revenit la stilul reggaeton care l-a consacrat, a apărut în 2020, cu puțin timp înainte ca el să devină artistul latin din zona urbană cu cele mai multe single-uri no. 1 în topul latin.


„Jose” a apărut pe 2 septembrie 2021 și este cel mai personal album al artistului de până acum, mai ales că poartă și numele real al acestuia. 


Artistul are un adevărat succes global, a câștigat de 5 ori Latin Grammy și ocupă locul al 13-lea pe Spotify. Are cele mai multe piese no. 1 în Latin Airplay charts, iar melodia „One Day”, alături de Dua Lipa, Bad Bunny și Tainy, are peste 2.3 miliarde de stream-uri și este certificată cu discul de diamant. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.