Kiss Time Out

Top 9 cele mai bune seriale care urmează să apară

Vara e pe sfârșite, dar serialele de-abia acum încep să-și facă simțită prezență.

Regizorii și actorii n-au stat degeaba și ne-au pregătit cele mai bune seriale, pe care abia așteptăm să le urmărim. Ești pregătit de binging?

House of the Dragon

House of the Dragon data lansării: 21 August, 2022

Disponibil pe HBO Max

Prequelul de zece episoade House of the Dragon, bazat pe romanul lui George R.R. Martin Fire & Blood, va relata ascensiunea și căderea Casei Targaryen în timp ce se luptă într-un război civil înfiorător cunoscut sub numele de Dansul Dragonilor. Matt Smith din Doctor Who va juca rolul Daemon Targaryen, prințul dinastiei Targaryen. Sperăm ca acest prequel să ne șteargă gustul amar lăsat de finalul dezamăgitor al ultimului sezon Game Of Thrones.


The Lord of the Rings: The Rings of Power

The Lord of the Rings: The Rings of Power data lansării: 2 Septembrie, 2022

Disponibil pe Amazon Prime Video

Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii are loc cu mii de ani înainte ca Frodo și Sam să-și înceapă călătoria către Mordor. Începând într-o perioadă de relativă pace, seria urmărește un ansamblu de personaje, atât familiare, cât și noi, în timp ce se confruntă cu reapariția de mult temută a răului în Pământul de Mijloc.


The Witcher sezonul 3

The Witcher sezonul 3 data lansării: urmează să fie confirmată în 2023

Disponibil pe Netflix

Sezonul 3 The Witcher se bazează pe The Time of Contempt, a doua carte din saga Witcher a lui Andrzej Sapkowski. Potrivit Netflix, rezumatul oficial este: „În timp ce monarhii, magii și fiarele continentului concurează pentru a o captura, Geralt îl ascunde pe Ciri din Cintra, hotărât să-și protejeze familia proaspăt reunită împotriva celor care amenință să o distrugă”.


 Vikings: Valhalla sezonul 2

Vikings: Valhalla sezonul 2 data lansării: urmează să fie confirmată în 2023

Disponibil pe Netflix

Sezonul 1 din Vikings: Valhalla s-a încheiat cu Emma revenind pe tronul Angliei, deși Kattegat a rămas în cele din urmă fără conducător. Cu toate că detaliile complotului pentru Vikings: Valhalla sezonul 2 nu au fost încă lansate, putem presupune că sezonul trei se va concentra pe noul statut al lui Harald de inamic public numărul unu și pe domnia lui Freydis ca „Ultimul”, salvatorul poporului viking.


Bridgerton sezonul 3

Bridgerton data lansării sezonului 3: urmează să fie confirmată în 2023

Disponibil pe Netflix

Bridgerton se bazează pe seria de cărți a lui Julia Quinn, constând din opt romane care urmăresc pe fiecare dintre cei opt frați pe măsură ce își găsesc dragostea. Sezonul 1 și 2 au, în mod corespunzător, cărțile unu și doi, care spun poveștile lui Daphne și Anthony. Deși se pare că cel de-al treilea sezon al lui Bridgerton se va baza pe a treia carte din serie, care se concentrează pe Penelope și Colin, producătorul Shonda Rhimes spune că „s-ar putea să nu rspecte ordinea cărților” neapărat.


 True Detective: Night Country

True Detective: Night Country data lansării: va fi confirmată în 2023 sau 2024

Disponibil pe HBO Max

Al patrulea sezon din True Detective îi urmărește pe detectivii Liz Danvers (Jodie Foster) și Evangeline Navarro (Kali Reis), care au sarcina de a rezolva misterul a șase bărbați care, în timp ce operează Stația de cercetare Tsalal Artice din Ennis, Alaska, pur și simplu dispar fără urmă. . Danvers și Navarro vor fi forțați să-și confrunte propriul întuneric și să sape în adevărurile bântuitoare care se află sub gheață.


The Handmaid's Tale sezonul 5

The Handmaid's Tale sezonul 5 data lansării: 14 Septembrie 2022

Disponibil pe Hulu

Într-un interviu acordat la TV Line, actrița principală, Elisabeth Moss, i-a asigurat pe fanii serialului că  sezonul următor le va oferi multă acțiune.

„Voi spune că sezonul în sine este, probabil, una dintre plimbările cele mai sălbatice pe care le-am avut”, a spus  Moss. Aproape că nu pot să țin pasul cu ceea ce se întâmplă în episoadele următoare”, a continuat ea, „și nu este o declarație spusă doar de dragul de a fi spusă. Vreau să spun că aproape că nu pot ține pasul cu multitudinea de lucruri care se vor întâmplă”.


Five Days at Memorial

Five Days at Memorial data lansării: 12 August 2022

Disponibil pe Apple TV+

Medicii și asistentele de la unitatea de terapie intensivă a unui spital din New Orleans se luptă cu tratarea pacienților în timpul uraganului Katrina, când unitatea este fără curent electric timp de 5 zile. Distribuția o are în centrul acțiunii pe actrița Vera Farmiga, cunoscută din filmele The Conjuring, Orfana, Annabelle sau serialul Bates Motel.


Dated and Related

Dated and Related data lansării: 2 septembrie 2022

Disponibil pe Netflix

Dated and Related  este pe cale să devină poate unul dintre cele mai incomode reality show-uri de dating din istorie. Show-ul Netflix prezintă perechi de frați care își caută alesul inimii, astfel că frații își vor putea analiza îndeaproape viața amoroasă unul celuilalt, în timp ce își caută împreună partenerii. Vor acționa ei ca cel mai bun wingman pentru a te ajuta să-ți găsești dragostea? Sau să-ți distrugi planurile? Rămâne de văzut dacă a fost o idee bună sau nu.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.