Kiss Music News

Giulia Jewlz, artista de 15 ani care abia și-a făcut debutul în muzică. Îți place cum sună?

Giulia Jewlz este o tânără artistă care merită atenția ta.

Adolescenta are doar 15 ani și a lansat piesa „Apusul”, o melodie senzuală, despre povești care se opresc la apus, dar nu încetează să reînceapă în zori de zi, cu speranță și dorință. 


Ea pregătește și un EP, iar cântecul este primul single lansat. „Apusul” aduce cu ea energie pozitivă prin fiecare notă și care poate schimba vibe-ul prin fiecare play. 

În spatele videoclipului stă o echipă de profesioniști formată din Criss Blaziny (regie, director imagine), Florin Ene (director imagine), Teoliciouzz (styling), Alex Ifimov (make-up & hair), Daniel Mânuța (producător), Aprilia Ivănescu și Cătălin Alionte (management), Rhizome, Sneaker Industry, Timeless & Levi (clothing).

„Apusul este piesa mea de debut, primul pas într-un proiect care așteptam cu nerăbdare să se lanseze. Sunt foarte fericită că primul meu single este compus de Bastien și Mark Stam și produs de Costin Bontea, artiști pe care îi admir foarte mult. 

Videoclipul este regizat de Criss Blaziny, un artist pe care îl îndrăgesc foarte tare! Am o echipă mare și minunată alături de care lucrez la proiectul meu și abia aștept să vă arăt tot ce v-am pregătit”, a povestit Giulia Jewlz. 


Giulia Jewlz, pe numele real Giulia Tabără, este o tânără artistă, în vârstă de 15 ani, care a câștigat pentru prima dată admirația publicului după apariția la Vocea României Junior, în 2017, și la Next Star, în 2021. Giulia cântă de la vârsta de 4 ani și este de părere că nu se va opri niciodată. Proiectul Giulia Jewlz reprezintă debutul tinerei din Giurgiu în industria muzicală din România. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.