Kiss Time Out

Mii de oameni în public la seara prezentată de Kiss FM la KIMARO 2022

Kiss Energy a adunat peste șase mii de oameni lângă Plaja Modern, în a doua seară de neuitat a festivalului KIMARO, la concertele susținute de Delia, Antonia, Spike, Voltaj și Bad&Boujee.

Festivalul KIMARO sărbătorește și anul acesta muzica românească, cu trei seri de concerte, pentru care posturile de radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM și-au unit forțele ca să aducă în fața constănțenilor pe unii dintre cei mai iubiți artiști din România.

Vineri seară publicul a cântat și a dansat împreună într-o seară magică alături de Bere Gratis, 3 Sud Est și Holograf, iar sâmbătă, 13 august, publicul Kiss FM s-a încărcat de energia recitalurilor lui Bad&Boujee, Spike, Delia, Antonia și Voltaj.  


Petrecerea a început cu DJ Bogdan Popoviciu, care, la fel ca în prima zi, a încălzit publicul și scena înainte ca Bad&Boujee să urce și să deschidă oficial seara Kiss Energy. Cu toate că show-ul a debutat puțin mai devreme decât vineri, publicul nu s-a lăsat deloc așteptat. Oamenii au început să umple spațiul festivalului chiar de la deschiderea porților, pentru a se asigura că prind locuri cât mai aproape de scenă pentru a-și vedea artiștii preferați. 


Delia a început recitalul la orele 19:00, în fața a peste cinci mii de oameni. Show-ul ei a pornit din start cu o energie molipsitoare, iar fanii au venit cu temele pregătite și au cântat fiecare vers alături de ea, timp de aproape o oră, iar efectul a fost: o scenă impresionantă la malul mării, unul dintre cei mai cool artiști români, o mare de oameni uniți de pasiunea pentru muzica românească, un apus minunat care se topește ușor în spatele scenei, toate într-un show impresionant de lumini și multă energie.

 

Antonia a continuat seara Kiss Energy cu un show incendiar. Artista a venit alături de band-ul și dansatorii ei pentru a oferi publicului KIMARO cel mai tare concert posibil. Asta, însă, după ce și-a luat câteva minute pentru a o felicita și îmbrățișa pe Delia când s-au întâlnit în backstage.


Mai departe, scena a fost preluată de Spike, care și-a început concertul cu „Zeu”, unul dintre cele mai iubite si ascultate hit-uri românești. În set-list-ul lui au urmat piese cunoscute precum „Salcâmii”, „Manele”, „Rockstar”, „Lumea mea” pe care publicul s-a dezlănțuit cu cea mai mare energie. 


Seara Kiss FM s-a încheiat cu mega show-ul electrizant  Voltaj, într-un cor general de la început până la final. Aceștia au cântat, alături de miile de fani adunați în parcarea Plajei Modern, cele mai tari hituri ale lor, din cei peste 25 de ani de activitate.

Călin Goia este cu siguranță un adevărat show-man, iar aseară a dovedit asta în multele interacțiuni pe care le-a avut cu publicul KIMARO. El a reușit chiar să-i învețe pe cei prezenți o scurtă coregrafie pe melodia „Din toată inima”.


Momentul special a fost dedicat lui David Popovici, pe care Călin l-a felicitat chiar de pe scena KIMARO pentru noul record mondial pe care tânărul l-a stabilit ieri. Călin a mai subliniat, în mesajul lui, și importanța încrederii în faptul că România are parte de mulți oameni talentați și că putem demonstra împreună că putem ajunge „mai sus de locul doi”. Show-ul Voltaj s-a încheiat pe celebra piesă „20 de ani”, într-un moment unic în care mii de voci s-au unit și au cântat împreună același cuvinte, cu toată forța lor. Drept răsplată, Spike a coborât în fața scenei unde a cântat, dansat și făcut poze cu oamenii din public în timpul celebrei piese. 


KIMARO 2022 a avut astfel două seri care s-au bucurat de un real succes, cu concerte marca Magic FM și Kiss FM. Sărbătoarea muzicii românești continuă în parcarea Plajei Modern și astăzi, 14 august, cu Timpuri Noi, Lupul cel Rău, Bosquito și Bucovina. Intrarea este liberă în ambele seri ale evenimentului, iar în timpul festivalului publicul se poate bucura de zonele de food court și bar, special create pentru ei. 

Este a treia ediție a festivalului care sărbătorește muzica românească organizat de cele trei posturi de radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM, precedentele ediții fiind extrem de bine primite de public.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.