Cool Stuff

Angelina Jolie vs Brad Pitt - au fost dezvăluite detaliile scandalului dintre ei din 2016, iar actrița susține că a fost agresată

Ai fost mereu curios să afli de ce s-au certat Angelina Jolie cu Brad Pitt, înainte de divorț?

Ei bine, acum a venit vremea detaliilor. Mai multe publicații media au intrat în posesia raportului de la FBI, unde, timp de 53 de pagini, actrița a povestit ce s-a întâmplat cu ea și Pitt în timp ce erau într-un avion privat, alături de toți cei șase copii ai lor, pe 14 septembrie 2016.

În urma unei investigații făcute de FBI și de Protecția Copilului din Los Angeles, actorul nu a fost acuzat de nimic, deși Jolie a notat cum au existat mai multe altercații la bordul avionului, atât între Brad și ea, cât și între el și copii. Angie a mai scris și cum actorul a acuzat-o că „distruge complet familia”, dar și cum el a zis despre unul dintre copii că „arată ca un copil columbian”; plus de asta, cearta dintre ei a provocat și daune în valoare de 25.000 de dolari avionului privat.

Jolie a susținut că Brad era „nervos” pe ea pentru modul în care s-a comportat în timpul zborului - ei au plecat din Nisa, Franța, și au aterizat în Burbank, California. Așa cum scrie, în clipa în care l-a întrebat ce nu e ok, actorul ar fi zis: „copilul ăsta arată ca un puști columbian și într-o zi va omorî pe cineva, vei fi fericită atunci?” Mai mult, ea a notat că Brad i-ar mai fi zis că „nu știe ce face” când vine vorba de a-și crește copiii. 


La un moment dat, cei doi s-au dus în spatele avionului pentru a purta o discuție, astfel încât cei mici să nu-i audă. Ea susține că Pitt a luat-o de cap și a agitat-o, iar apoi a luat-o de umeri și a facut același lucru. Ulterior, cearta a continuat, iar el a lovit tavanul avionului de patru ori. Odată ieșiți din baie, Angie a scris că unul dintre copii a întrebat-o „dacă este ok”, iar Pitt ar fi răspuns - „nu, mami nu este ok. Ne distruge familia și este complet nebună.”

La acel moment, unul dintre copii (toată lumea presupune că ar fi voba de Maddox) a intervenit și a zis: „Nu e ea, ești tu, nesimțitule”, moment în care Brad s-a dus spre el să-l lovească, dar Angie a intervenit și l-a luat pe Brad de gât. Așa cum apare scris, atunci el s-a lăsat pe spate și a împins-o pe actriță în scaunele avionului, motiv pentru care ea s-a lovit la spate, coate și mâini (raportul conține și poze).

Pitt a vărsat vin în avion, dar și bere peste păturica pe care stătea soția lui de atunci. La fiecare 30 de minute, mai scrie Jolie, el începea să țipe.

Ea susținea că Pitt era extrem de beat, deși nu părea. Odată ajunși la destinație, a mai urmat un scandal monstru, unde Angie „s-a simțit ca o ostatică”, deoarece Pitt nu-i lăsa să iasă din avion, astfel încât ea să plece cu copiii la un hotel. A mai urmat o rundă de conflict verbal și fizic, iar în cele din urmă au plecat.

În clipa de față, Brad s-a lăsat de alcool.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.