Kiss Time Out

Care este piesa despre care Rareș spune că ar putea fi theme song-ul vieții lui | Interviu muzical în exclusivitate cu tânărul artist

Rareș este unul dintre tinerii noului val din industria muzicii care a ajuns rapid la inimile ascultătorilor. Am stat de vorbă cu el și l-am întrebat care e muzica pe care o ascultă Rareș dincolo de scenă.

După ce a căștigat One True Singer, Rareș a cucerit rapid inimile multor fani, în special în rândul adolescenților. Tânărul a scos deja câteva single-uri care s-au bucurat de un real succes.


Anul acesta piese precum "Nașpa", cel mai recent single scos de Rareș, în colaborare cu Arkanian, sau "Prea tânăr" au devenit virale pe platforme ca Spotify, Apple Music și TikTok.




Am stat de vorbă cu Rareș și l-am întrebat care sunt piesele pe care le ascultă în viața lui de zi cu zi. El a fost foarte sincer și ne-a spus care e prima piesă de care s-a îndrăgostit, care este albumul care i-a schimbat viața, ce piesă simte că îl definește și multe altele. 


Prima melodie pe care ți-o amintești:


Morandi – „Beijo Uh La La” - Am niște amintiri foarte vagi, cred că aveam undeva la trei ani, eram foarte mic și se difuza la radio și peste tot în jur. Știu că dansam tot timpul când o auzeam. Îmi dădea o mega stare și mă apucam de dans. Asta cred că e prima pe care mi-o amintesc. 


 


Prima melodie de care te-ai îndrăgostit:


Eram copilul festivalurilor când eram mai mic și ascultam tot felul de piese. Iar prima piesă care m-a rupt este "Listen" de la Beyoncé. Probabil e puțin ciudat pentru că nu mi se potrivește acum, dar când eram mic o aveam pe repeat. 

 


 

Primul album pe care l-ai cumpărat:


Din nou mă fac de rușine. L-am cumpărat când eram mic. Țin minte că ascultam Paraziții – „Slalom printre cretini”. Dar cred că primul album care mi-a influențat serios viața a fost „Blurryface” de la twenty one pilots. Deși nu-l am în format fizic, îl aveam pe toate platformele digitale. Sunt cel mai mare fan al lor. I-am văzut anul ăsta când au venit la noi și îi văzusem și la Budapesta înainte. 



 

Primul concert la care ai fost:


Probabil că am fost când eram mic pe la teatrele de vară la Raul sau Fuego. Dar primul concert pe care-l țin minte și unde m-am simțit cu adevărat bine a fost pe la 7-8 ani, la Talisman. Uite, asta e un „untold thing” despre mine. Eram în primul rând la concert, știam toate versurile, a venit solistul și mi-a dat microfonul. Ăla a fost primul moment în care mi s-a auzit vocea pe niște boxe mari de concert. Eram chiar mare fan, aveam și un CD cu ei. 




Melodia care te face să dansezi:


Aici mă pui în dificultate pentru că eu în general nu prea dansez. Eu mai degrabă sunt genul care stă jos. Dar probabil ceva ar fi ceva retro de la noi. Nu aș știi să-ți zic exact ce. Poate „Buchet de trandafiri” sau „Dragoste de închiriat”. Pe astea cred că aș putea să dansez acum. În schimb, dacă mă duci la Main Stage și ascult muzică de festival, s-ar putea să nu-mi fugă umărul. (râde) 




Melodia care te face mereu să plângi:


Waw, lasă-mă te rog să-mi verific acum playlist-urile, ca să mă inspir. Uite, văd aici „Gass Animals” - Heat Waves. E o piesă care nu mă face să plâng, dar îmi trezește niște sentimente nu tocmai fericite când o ascult.  




Albumul care ți-a schimbat viața:


Clar „Blurryface” – twenty one pilots! 


Mi-a schimbat complet concepția despre tot. Despre muzică, despre subiectele despre care poți scrie. Până atunci nu ascultasem muzică care să vorbească despre mental health sau alte probleme conexe. Credeam, la 14 ani, când a ieșit albumul ăla, că toate piesele sunt despre dragoste, familie sau teme politice.


Și mi-a schimbat din multe puncte de vedere concepția despre muzică. Sound-ul pe care l-au ales în piese era foarte interesant. Ideea de a avea un band în doi și să cucerești o lume întreagă. S-au schimbat multe în mintea mea de la acel album.



 
Melodia cu care te-ai trezi zilnic:


Eenie Meenie – Justin Bieber. Aș vrea s-o am. Actualmente am theme song-ul din The Hobbit. 




Piesa care te definește: 


Am o relație foarte apropiată de fratele meu și cred că e o piesă care ne descrie pe amândoi perfect. „My Blood” de la twenty one pilots. Ar putea să fie theme song-ul vieții mele. Daca ar începe un film cu mine, ar putea să înceapă așa.  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.