Cool Stuff

Demi Lovato a împlinit 30 de ani și și-a prezentat iubitul pe Instagram

Demi Lovato e mai fericită ca niciodată, iar acest lucru i se datorează în mare iubitului ei.

Pe 20 august, Demi Lovato a împlint 30 de ani. Cu această ocazie, relația ei cu Jute$ (Jordan Lutes) a fost oficializată și pe Instagram.

Artistul canadian a pus un album cu poze cu el și cu Lovato și i-a dedicat un text emoționant în care mărturisește cât este de fericit alături de artistă. 


„La mulți ani, iubito! Ești o ștrengăriță de 30 de ani și eu sunt cel mai norocos tăntălău din lume datorită faptului că pot spune că ești a mea. Să te fac să râzi a devenit noua mea obsesie pentru că zâmbetul tău îmi vindecă depresia. Sunt atât de mândru nu doar că ai supraviețuit și ai trecut peste toate câte ai trecut, dar mai ales pentru că ești acum deasupra lor și ai devenit versiunea ta cea mai sănătoasă, veselă și dulce”, a scris Jute$ printre altele, înainte de a-i mărturisi că o iubește. 

Lovato i-a răspuns în comentarii că este cel mai bun iubit din lume.

De asemenea, ea a postat la rândul ei câteva InstaStories alături de Jute$, acestea fiind primele poze pe care le-a arătat fanilor de pe Instagram alături de noul iubit. 


Zvonurile că cei doi ar forma un cuplu, circulau de ceva vreme, iar la începutul lunii ei au fost surprinși la un date, âinându-se de mână. În plus, Jute$ i-a fost alături lui Lovato în călătoria făcută în New York pentru a-și promova noul album, „Holy Fvck”, lansat pe 19 august. 

În 2020, Lovato a fost logodită pentru o scurtă perioadă cu actorul Max Ehrich. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.