Kiss Time Out

Netflix a dezvăluit primele imagini din „Glass Onion”, continuarea de la „Knives Out”, și data de lansare

În continuarea filmului „KNIVES OUT”, semnat de Rian Johnson, detectivul Benoit Blanc (Daniel Craig) pleacă în Grecia pentru a dezlega un mister care implică o nouă serie de suspecți plini de culoare.

Acesta va fi disponibil în exclusivitate pe Netflix, iar platforma de streaming a dezvăluit care va fi data de lansare și a oferit și câteva imagini în exclusivitate pentru fanii francizei. 


De această dată din distribuție vor face parte actorii: Daniel Craig, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline with Kate Hudson și Dave Bautista.


Potrivit lui Johnson, titlul filmului în limba engleză, un omagiu adus cântecului „Glass Onion” din 1968 al formației Beatles, se datorează în parte înclinației lui Blanc către exprimările bombastice.


„Caut tot timpul elemente amuzante, de care Blanc să se poată agăța și pe care să le poată transforma în metafore chinuite și folosite în exces”, spune Johnson. „Toate acestea sunt perfect vizibile încă de la bun început.


„Așadar, m-am gândit la ceva limpede, transparent, și așa am ajuns la «glass» (sticlă). Și voi fi foarte sincer. Pur și simplu am luat telefonul și am căutat printre melodii după cuvântul «glass». Mi-am imaginat că trebuie să existe piese care să conțină cuvântul acesta. Și mă gândeam așa: «Să fie o fortăreață de sticlă? Un castel de sticlă? Sau un om din sticlă?» Primul rezultat al căutării a fost «Glass Onion», pentru că sunt un mare fan al trupei Beatles”, mai spune regizorul și scenaristul Rian Johnson.

„Glass Onion” va avea premiera pe 23 decembrie și sigur va fi un hit pentru platforma de streaming. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.