Kiss Music News

Este sau nu Harry Styles „The New King of Pop”?!

O adevărată dezbatere a pornit, în „regatul muzicii”, după ce Harry Styles a fost „încoronat”, de către publicația Rolling Stone, drept „The New King of Pop”. Așadar: A fi sau a nu fi „Noul Rege al Muzicii Pop”?! Aceasta pare să fie întrebarea zilei.

Harry Styles e unul dintre cele mai mari fenomene ale muzicii contemporane iar asta nu poate fi negat de nimeni. Milioane de fani, din întreaga lume, sunt total îndrăgostiți de muzica, personalitatea, carisma și stilul său nonconformist, iar orice apariție a lui în spațiul public încinge instant spiritele admiratorilor săi. 


În ultimele ore, Styles a devenit din nou subiectul principal de pe prima pagina a publicațiilor din întreaga lume, după ce un material incendiar și personal, cu declarații exclusive din partea artistului, a apărut ieri în publicația Rolling Stone. Pe lângă dezvăluirile extrem de sincere și deschise despre sexualitatea lui, relația cu Olivia Wilde, mersul la terapie și multe altele, Harry Styles a primit și două titulaturi care au stârnit un șir lung de dezbateri: „The World’s Most Wanted Man” și „The New King of Pop”. 


Într-adevăr, 2022 pare să fie anul de glorie al lui Harry Styles. În primele luni, acesta a lansat „As It Was”, care poate fi considerat imnul acestui an, pentru că a devenit imediat cel mai ascultat cântec. Aproape oriunde ai merge se aude această piesă. „Harry’s House”, al treilea album al artistului, a fost lansat la scurt timp după și a devenit cel mai bine vândut album al anului. La toamnă, Styles revine pe marile ecrane din postura de actor. Thriller-ul psihologic „Don’t Worry Darling” și drama „My Policeman” se vor lansa pe 23 septembrie și, respectiv, 4 noiembrie. De asemenea, el va face parte și din continuarea filmului „Eternals”, creat de Marvel.

În plus, acesta a încheiat recent partea europeană a turneului „Love on tour” și este în prezent în America de Nord, unde are rezidențe de câte două săptămâni la cele mai mari arene din SUA, precum Madison Square Garden.  






Cum a devenit Harry Styles cel mai dorit bărbat din lume?

Britanicul și-a făcut apariția acum 12 ani, la X Factor UK. Pe vremea aia, tânărul Harry locuia cu mama sa divorțată, într-o casă obișnuită din Redditch, Anglia și lucra într-o brutărie. Deși prestația lui cu “Isn’t She Lovely”, cântecul lui Stevie Wonder, nu i-a dat pe spate pe jurați, acesta a cucerit prin carisma și naturalețea pe care le avea încă de atunci. Harry s-a alăturat trupei de băieți One Direction care a prins atât de bine la public încât au urmat aproximativ 6 ani de faimă, 5 albume, milioane de fani, concerte sold out în întreaga lume și multe hit-uri cântate chiar și în ziua de azi. 


După despărțirea One Direction, Styles a scos primul single, „Sign of the times” (2017), devenind instant un adevărat succes mondial. De acolo, albumele lui au fost printre cele mai ascultate, apreciate și vândute discuri ale tuturor timpurilor și au dominat, timp de săptămâni întregi, cele mai importante top-uri internaționale. 


As It Was” a devenit prima piesă din istorie care să ocupe locul 1 în Billboard Hot 100 pentru cel puțin 10 săptămâni consecutive. Aceasta a ocupat prima poziție în topuri concomitent cu întreg albumul „Harry’s House”, care a ocupat și el primele poziții în materie de discuri. Noul album scos de Styles in finalul lunii mai a depășit deja o serie de recorduri și este oficial cel mai bine și rapid vândut album al anului. 


As It Was" a fost cântecul numărul unu în SUA, timp de patru săptămâni, urmat de încă trei piese care au urcat în top 10 și tot restul pieselor de pe album fiind în top 30. Singura performanță de acest tip, cu patru single-uri în top 10, în SUA, a fost atinsă de Beatles, în 1964. 


Harry’s House” a vândut în doar trei zile peste 182.000 de exemplare pe vinyl în SUA, stabilind un nou record, deținut înainte de Taylor Swift, care vânduse un total de 114.000 exemplare ale albumului „RED”. În Marea Britanie, vânzările de peste 36.000 de exemplare îl fac cel mai bine vândut vinyl al secolului.  



Harry Styles, despre mersul săptămânal la terapie: „Simțeam că fac exerciții zilnic și am constant grijă de corpul meu, deci de ce nu aș proceda la fel și cu mintea mea?


Harry Styles este „cel mai dorit bărbat din lume”, conform publicației Rolling Stone, iar asta nu este deloc ceva ușor de dus, atât pentru el, cât și pentru oamenii apropiați din viața lui. Artistul mărturisește, în proaspătul interviu, că este îngrijorat de cantitatea de ură și agresiune pe care oamenii apropiați lui trebuie să o suporte din partea unora dintre fani – în special în cazurile relațiilor lui amoroase. 


Styles a numit platforma Twittero furtună de mizerie unde oamenii încearcă să fie oribili” și că iubita sa, Olivia Wilde, este adesea agresată online cu mesaje și comentarii răutăcioase, ba chiar și cu amenințări cu moartea. Asta fiind o consecință pe care celebritatea a adus-o pentru Styles, care mărturisește: „îmi doream doar să cânt. Nu mi-aș fi dorit să intru vreodată în povestea asta știind că (celebritatea) va răni oameni într-un asemenea hal.”


Acesta a vorbit și despre dificultatea de a avea parte de o viață sentimentală cât de cât normală. „Imaginează-ți cum e să mergi la a doua întâlnire cu cineva și să spui „Okay, există o anumită parte a poveștii, iar oamenii vor spune lucruri oribile, va fi o adevărată nebunie, vor fi foarte răi și va părea ireal... În fine, ce ai dori să mănânci?”” 


Styles (28) și Olivia Wilde (38) s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru „Don’t Worry Darling”, regizat de Olivia, și au început să iasă în perioadă următoare despărțirii dintre Wilde și fostul ei logodnic, cu care are doi copii. Cuplul a devenit de atunci o adevărată controversă online, apărând diferite povești care vehiculau că Olivia l-ar fi înșelat pe fostul logodnic cu Styles, în timpul filmărilor. 


Presiunea din partea fanilor, a presei și grija pentru carieră și oamenii din jurul lui l-au adus în punctul în care se simte copleșit de tot ce i se întâmplă. Cu cât faima lui a crescut, cu atât a crescut și nevoia lui pentru a păstra private anumite aspecte din viață. În ultimii doi ani recunoaște că și-a format un obicei din a merge constant la terapie. „Mi-am asumat să merg săptămânal”. Acesta a explicat că a început să analizeze și să înțeleagă părți ale sale pe care nu le descoperise înainte. „Îmi place să analizez lucrurile și să le privesc direct în față. Nu într-un sens de „Nu vreau să mă simt așa”, ci mai degrabă „Ce mă face să mă simt în felul ăsta?””


Acesta a vorbit deschis și despre cum s-a simțit rușinat de faptul că sexualitatea lui a fost un subiect obsesiv dezbătut și speculat în ultimii ani. Recunoaște că s-a simțit un „ipocrit” pentru faptul că nu și-a dorit niciodată să discute deschis despre părțile intime din viața sa, însă a realizat că indiferent de ce face, spune, ascunde sau împărtășește, vor exista mereu narațiuni vehiculate despre viața sa și că nu este dispus să acorde timp acestui capitol


Noul Rege al Muzicii Pop?!

Porecla „King of Pop” i-a fost acordată lui Michael Jackson acum foarte mulți ani. După zeci de ani, Rolling Stone a ales să dezlănțuie un război de opinii numindu-l pe Harry Styles „The New King of Pop”


Deși numele său a rămas o controversă și un subiect pentru multe speculații chiar și după tragica dispariție din 2009, Michael Jackson rămâne incontestabil Regele Muzicii Pop iar mulți dintre fanii înfocați ai acestuia au sărit deja în apărarea titlului său. 


Inclusiv unul dintre nepoții lui Michael Jackson, Taj, fiul fratelui său, Tito Jackson, a postat pe Twitter mesajul: „Nu există un nou Rege al Muzicii Pop! Nu dețineți voi acest titlu, @RollingStone, nu voi l-ați câștigat, ci unchiul meu. După zeci și zeci de ani de sacrificii. Titulatura asta e dată deja. Nu vreau să-l jignesc pe Harry Styles, care este mega talentat. Găsiți-i un alt titlu doar al lui.


Nu poate contesta nimeni succesul, recordurile deja deținute de Harry Styles și impactul puternic pe care acesta îl are în industria muzicală și în rândul fanilor din întreaga lume. Însă, realitatea vorbește de la sine și este imposibil să comparăm cei cinci ani de carieră solo ai lui Harry Styles cu impactul pe care Michael Jackson l-a avut cultural și umanitar în zeci de ani de carieră


Gravitatea situației crește, însă, cu cât publicația Rolling Stone poate intra în probleme legale după ce și-a asumat și folosit titlul de „King of Pop”. Fie că știau sau nu, Michael Jackson Estate deține de fapt drepturile pentru titlul de „King of Pop”. Rămâne de văzut în ce direcție vor continua, sau nu, lucrurile. 


Cert e că Harry Styles este unul dintre cele mai mari fenomene ale momentului. Muzica lui a cucerit milioane de fani, iar vânzările și statisticile topurilor internaționale de specialitate prevăd clar că vorbim de un artist care va rămâne în istoria muzicii, cu sau fără titlul de „The New King of Pop”. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.