Cool Stuff

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Georgia. Cum arată cele trei rochii de mireasă pe care artista le-a purtat la nuntă

Pe 20 august, Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au celebrat iubirea alături de prieteni și familie, așa cum ar fi trebuit să o facă în urmă cu 20 de ani.

Artista și actorul au organizat o ceremonie superbă, la casa lor din Riceboro, Georgia, iar mireasă a purtat trei rochii, toate create de Ralph Lauren special pentru ea. De fapt, toată lumea a purtat Ralph Lauren la nunta asta, de la mirele îmbrăcat în frac, la cei cinci copii ai lor.


J.Lo. le-a oferit fanilor doar un sneak peak asupra outfit-urilor sale, însă cei de la Vogue au fost prezenți la event, iar datorită lor am putut s-o admirăm pe cântăreață, în toată splendoarea ei. 


Ceremonia a durat 45 de minute și a fost oficită de coach-ul și autorul Jay Shetty, iar apoi, invitații, îmbrăcați în alb, s-au alăturat mirilor pentru cocktail-uri, înainte să meargă toți la cină. N-au lipsit de la petrecere nici tortul extravagant, nici muzica de calitate sau show-ul de artificii. Iar asta nu e tot - după nuntă, a doua zi, invitații au revenit la „ciorba de potroace” aka un bruch alături de fericitul cuplu.


Jennifer a postat mai multe detalii pentru fani pe site-ul ei, dar cert este că ea și Ben trăiesc o poveste de dragoste ca-n povești. Cei doi s-au cunoscut în 2001 pe platourile de filmare de la Gigli, iar în noiembrie 2002, el a cerut-o cu un inel superb cu diamant roz.

Din păcate, cu o zi înainte de ceremonia din septembrie 2003, vedetele și-au anunțat fanii că amână nunta, din cauza atenției excesive primite de la presă.

„Ne-am gândit serios să angajăm trei sosii mirese, pe care să le trimite la trei locații diferite, iar apoi ne-am dat seama că e foarte ciudat să facem asta. Am simțit că spiritul a ceea ce trebuia să fie cea mai fericită zi din viața noastră ar putea fi compromis. Am simțit că o zi bucuroasă și sacră ar putea fi ruinată atât pentru noi, cât și pentru familiile și prietenii noștri”, au notat ei la acea vreme. În ianuarie 2004 s-au despărțit oficial, iar Jen s-a căsătorit cu Marc Anthony (și au devenit părinții gemenilor Max și Emme), iar Ben s-a căsătorit cu Jennifer Garner (iar împreună au trei copii).

Odată ce căsniciile s-au încheiat, dar și relațiile pe care le-au avut după, în aprilie 2021, s-au regăsit și n-a mai fost cale de întoarcere. Felicitări!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.