Kiss Time Out

„Țara Viselor”, un superb film cu Jason Momoa, va avea premiera în această toamnă pe Netflix

Personajul lui Momoa va avea colți și coarne, dar va fi un tip foarte prietenos.

În această toamnă, Netflix oferă publicului un film superb, o fantezie emoționantă plină de imaginație, în care Jason Momoa va avea un rol principal, alături de actrița Marlow Barkley.  

Este vorba despre „Slumberland” (Țara Viselor), regizat de Francis Lawrence (I Am Legend, The Hunger Games: Catching Fire & Mockingjay) și cu o distribuție în care se mai regăsesc actorii Kyle Chandler, Chris O'Dowd, Weruche Opia, India De Beaufort și Humberly Gonzalez. 


 

Filmul va duce publicul într-un nou loc de poveste, o lume de vis în care isteața Nemo (Marlow Barkley) și excentricul ei însoțitor Flip (Jason Momoa) se îmbarcă în aventura vieții lor.


După ce tatăl ei Peter (Kyle Chandler) dispare în mod neașteptat pe mare, existența idilică a tinerei Nemo din nord-vestul Pacificului este complet schimbată atunci când este trimisă să locuiască în oraș, cu unchiul ei bine intenționat, dar foarte neîndemânatic, Phillip (Chris O'Dowd). Noua ei școală și noua ei rutină vin cu provocări în timpul zilei, iar noaptea, o hartă secretă a lumii fantastice din Slumberland o apropie pe Nemo de Flip, un haiduc dur, dar iubitor, care devine rapid partenerul și ghidul ei.


Ea și Flip pornesc numaidecât într-o călătorie incredibilă, traversând vise și fugind de coșmaruri, în care Nemo începe să spere că se va reîntâlni cu tatăl ei.

Data lansării este 18 noiembrie 2022, doar pe Netflix. Iată și primul teaser trailer:  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.