Kiss Time Out

Serialul captivant „The Handmaid’s Tale” revine în forță, iar trailer-ul oficial nu te va dezamăgi

Trailer-ul sezonului 5 din „The Handmaid’s Tale” anunță o continuare explozivă a poveștii.

Acțiunea se va centra foarte tare pe „bătălia” dintre personajele centrale, June (Elisabeth Moss) și Serena, după moartea Comandantului Fred Waterford. La finalul sezonului 4, June l-a atras pe Waterford, cel care a violat-o ani la rând, într-o zonă liberă dintre Gilead și Canada.

Acolo, împreună cu un grup de slujitoare, l-au fugărit în pădure și l-au omorât. June s-a întors acasă doar pentru a-și lua la revedere de la soțul și fiica ei; în alt plan al poveștii, la centrul de detenție unde era, Serena a deschis un colet misterios unde a descoperit degetul lui Fred și verigheta lui.

Cât despre continuare, sinopsiul spune așa: „June are de înfruntat consecințe pentru moartea lui Fred, totul în timp ce încearcă să-și redefinească identitatea și scopul. Văduva Serena caută să devină cunoscută în Toronto, pe măsură ce influența Gilead-ului se face simțită în Canada.


Comandantul Lawrence lucrează cu Nick și Lydia, cu obiectivul de a reforma Gilead-ul și de a ajunge la putere. June, Luke și Moira se luptă cu Gilead de la distanță, în timp ce încearcă să o salveze pe Hannah.”

Noul sezon va avea premiera pe 14 septembrie și va oferi fanilor două episoade, urmând ca apoi să lanseze un episod săptămânal. Nu se știe oficial, dar sezonul 5 este posibil să fie și ultimul al seriei.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.