Cool Stuff

Chris Rock spune că i s-a propus să găzduiască Premiile Oscar 2023, dar a refuzat

Într-un spectacol recent de stand-up comedy Chris Rock a dezvăluit că i s-a propus să fie gazda Premiilor Oscar 2023, dar că a refuzat. 

Cauza, bineînțeles, este palma pe care i-a dat-o Will Smith la ediția din acest an. Cu toate scuzele pe care Smith și le-a adresat, se pare că Rock nu este încă dispus să treacă peste acel moment. 

Rock a mai spus și că i s-a oferit un rol într-o reclamă pentru Super Bowl imediat după incident, dar că a refuzat, pentru că era în suferință fizică, din cauza palmei primite de la Smith.

Rock a mai completat că Smith este mult mai mare decât el și că, de exemplu, un meci de box între ei n-ar putea să se desfășoare în mod normal, tocmai din cauza diferenței de greutate. 

După palma pe care a dat-o în timpul ceremoniei de decernare a Premiilor Oscar din acest an, pentru o glumă despre soția sa, Smith i-a cerut scuze în repetate rânduri lui Chris Rock, a recunoscut public că a greșit și că regretă profund gestul impulsiv. Rock nu i-a acceptat până acum scuzele și a declarat că nici nu dorește să vorbească cu Smith despre întregul incident.  

În urma palmei date lui Rock, Academia Americană de Film, cea care organizează Premiile Oscar, i-a retras lui Smith calitatea de membru și i-a interzis participarea la toate evenimentele Academiei pentru un deceniu. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.