Kiss Music News

Avril Lavigne a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame: „E o nebunie totală! Sunt extrem de recunoscătoare”

Avril Lavigne a celebrat 20 de ani de la lansarea albumului ei de debut, „Let Go.”

Prințesa pop-punk a fost recompensată pentru întreaga carieră cu o stea pe Hollywood Walk of Fame.



Așa cum a povestit în cadrul unui interviu acordat celor de la Variety, Avril a vizitat celebrul bulevard la prima ei vizită în Los Angeles, când avea doar 16 ani. 

În timpul discursului ei de mulțumire, cântăreața le-a arătat celor prezenți o poză cu ea din tinerețe, lângă steaua lui Tom Cruise.


„Am 16 ani și sunt în prima mea excursie la Hollywood, așa că a fost inevitabil să ajung pe Hollywood Walk of Fame, deoarece este un bulevard legendar. Îmi aduc aminte momentul în care am văzut toate aceste nume celebre și nici nu mi-am putut imagina că voi ajunge vreodată aici. E o nebunie totală! Sunt extrem de recunoscătoare, iar asta este probabil una dintre cele mai cool zile din viața mea”, a spus Avril.

Ea a continuat să le mulțumească unor oameni importanți din viața ei, cum ar fi logodnicul ei, Mod Sun, dar și prietenului și colaboratorului ei, Machine Gun Kelly.


„Astăzi, iubesc să fac muzică mai mult ca oricând. Mă simt inspirată. Și sper ca următorul copil de 16 ani care vine din orașul lui mic natal la Hollywood, plin de speranțe și vise, să vadă steaua asta și să se gândească - wow, numele meu ar putea fi și el aici cândva. Deoarece chiar este posibil. Au fost 20 de ani minunați, abia-i aștept pe următorii! Let’s go!”


MGK a ținut și el să-i transmită artistei impactul pe care l-a avut în viața lui: „Ai fost cu mine mai mult timp decât știi. Ai fost cu mine de fiecare dată când am suferit, iar muzica ta era în căștile mele. Ești o inspirație pentru o generație de copii, așa cum sunt și eu, care purtau blugi largi, se dădeau cu skateboard-ul și nu se potriveau în versiunea MTV despre ce-și doreau fetele. Când a apărut „Sk8er Boi”, asta a fost speranța de care ne-am ținut.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.