Alessiah a lansat single-ul „Breeze of Love” la pachet cu o băutură cu același nume

O piesă menită să prelungească ascultătorilor sentimentul pe care doar vara îl dă.

Share

Alessiah celebrează vara aceasta și o încheie cu noul său single, „Breeze of Love”. 

Aceasta e menită să prelungească ascultătorilor sentimentul pe care vara îl dă și vorbește despre schimbarea anotimpurilor, care vine și cu încheierea unei iubiri de vara și despre căutarea persoanei potrivite.

Piesa este scrisă și produsă de o echipă de compozitori norvegieni, Anders Nilsen (producător premiat cu discul de platină, care a lucrat cu R3HAB, Timmy Trumpet, Matoma, W&W), Iselin Solheim (vocea din spatele single-urilor lui Alan Walker ("Faded" & "Sing Me To Sleep"), Andre Jensen și Alessiah. 

„Piesa „Breeze of Love” este a doua piesă pe care am compus-o în Norvegia cu Iselin Solheim, Anders Nilson și André Jensen, în cadrul unei sesiuni extraordinare și vorbește despre finalul verii, care vine și cu finalul poveștilor de dragoste de-o vara. Este o piesă care vreau să prelungească acea stare de vară până anul următor. Videoclipul a fost filmat în Spania, într-un cadru superb și sper ca povestea din spatele piesei să inspire oamenii și să îi ajute să treacă mai repede peste sezonul, până vara următoare.” – declară Alessiah despre noul single. 

Alessiah a lansat piesa şi videoclipul în cadrul unui eveniment ce a avut loc în Bucureşti, pe terasa unei cafenele din Floreasca, în ultima zi de vară. Alături de tânăra artistă au fost persoane publice, prieteni, artişti, producători, influenceri sau reprezentanţi din media. 

In aceeasi zi, Alessiah, împreună cu un lanț de cafenele, a lansat băutura „Breeze of Love”, care va fi prezentă în 20 de cafenele din România. Este vorba despre un ceai de pepene roșu cu mentă, sirop de zmeură și bobba de căpșuni. 

Videoclipul, realizat de Ionuț Trandafir și Alexandru Mureșan, o surprinde pe Alessiah în însorita Spanie, într-un decor mediteraneean, care te duce cu gândul la zilele însorite de vara. Alessiah și echipa de filmare s-au deplasat în Spania pentru a filma videoclipul piesei „Breeze of Love”, dar și videoclipul single-ului anterior, „Summer Feeling”. 


Alessiah este una dintre cele mai promițătoare și talentate artiste ale noii generații, cu potențial atât în ceea ce privește compoziția, cât și în ceea ce privește implicarea sa în zona vizuală a pieselor pe care le lansează. Alessiah și-a început cariera în 2018, la 11 ani. În 2020, a lansat single-urile "Hurricane", "Waiting For", "Love Me" și "I Know", iar în 2021 a venit cu o sesiune live specială pentru cele patru piese, versiuni noi, cu Muse Quartet, un cvartet de coarde. A lucrat în studio cu Vanotek sau Minelli, printre alții.

Este pe deplin angajată când vine vorba de muzică și face tot ce îi stă în putință pentru a evolua, pentru a învăța ceva nou în fiecare zi și pentru a deveni cea mai bună versiune a ei însăși. Cu un background muzical de studii și sute de ore de canto, plus lecții de chitară, cariera ei muzicală este în creștere. Alessiah continuă să-și construiască avântul, senzația pop în vârstă de 14 ani a lansat în 2021 cel de-al șaselea single, "Why", o colaborare cu artistul urban nigerian Alpha P. În 2022, Alessiah a lansat single-ul "Nostalgia",  o colaborare cu DJ-ul croat Arien – "All Night", dar și „Summer Feeling” piesă compusă tot împreună cu compozitorii norvegieni.

Share