Cool Stuff

Unul dintre fiii lui Britney Spears rupe tăcerea și vorbește despre sănătatea ei mintală

Britney Spears este tristă din cauza declarațiilor date de unul dintre fiii ei.

Jayden Federline (15 ani) a vorbit deschis despre emoțiile sale, în cadrul unui interviu pe care l-a oferit producătorului de film Daphne Barak (și care va fi difuzat pe posturile de TV din State). 

„Cred că mama s-a luptat să ne ofere amândurora atenție și să ne arate dragoste în mod egal, dar nu cred că i-a reușit, iar eu și Preston ne simțim rău din cauza asta. Amândoi am trecut prin atât de multă presiune în trecut, încât acum trebuie să procesăm toate traumele pe care le-am înfruntat și trebuie să avem grijă de sănătatea noastră mintală”, a mărturisit adolescentul.

Jayden și fratele lui, Sean Preston Federline (16 ani), nu și-au mai văzut mama de luni bune, așa cum susține tatăl lor și fostul soț al artistei, Kevin Federline. Mai mult, tinerii nu au participat nici la nunta cântăreței cu Sam Asghari. În cadrul interviului, adolescentul a vorbit și despre cât de dificil a fost să aibă o mamă constant în centrul atenției, însă nu crede că relația dintre ei nu poate fi reparată.


„Va fi nevoie de mult timp și efort. Pur și simplu îmi doresc să fie mai bine din punct de vedere psihic. Când va fi din nou bine, abia aștept să o văd”, a mai spus Jayden, nu fără să menționeze cât de mult o iubește. „Te iubesc foarte tare și îți doresc tot binele din lume. Poate într-o zi vom putea vorbi despre toate astea.”

Britney nu s-a ferit să răspundă la toate aceste declarații și deși le-a transmis dragoste băieților, a avut grijă să invalideze unele dintre informațiile oferite de ei. „Sunt foarte tristă să-l aud pe Jaden cum spune că nu am fost o mamă îndeajuns de bună pentru ei - și poate într-o zi ne vom vedea față în față și vom putea vorbi deschis despre asta. În sfârșit, am 40 de ani și sunt liberă de toate restricțiile familiei mele - îi spun fiului meu Jayden că-i trimit toată dragostea din lume, în fiecare zi, pentru tot restul vieții mele. Iubirea pentru copiii mei nu are limite.”

Însă, vedeta a devenit defensivă când a venit vorba de sănătatea ei mintală și a notat pe Instagram: „Cât despre sănătatea mea mintală...dragul meu copil, trebuie să pui mâna pe o carte și să citești una înainte măcar să încerci să te gândești la intelectul meu.”


Mai mult, Jayden a vorbit și despre bunicul lui despre care a spus: „Îl iubesc cu toată inima mea; încerca doar să fie un tată bun.” La această replică, Britney a spus: „Dacă poți cu adevărat să te uiți în spate cu mintea ta briliantă și sensibilă și să spui că ceea ce bunicul și bunica mi-au făcut este ok și să nu-i consideri oameni răi, da, atunci chiar te-am dezamăgit ca mama și poate asta este o discuție pe care trebuie să o porți cu tatăl tău față în față, să înveți CE E BINE.”

Spears și Federline s-au căsătorit în octombrie 2004 și au divorțat în iulie 2007, după ce i-au avut pe Preston și Jayden. Federline are custodia deplină a ambilor băieți.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.