Kiss Time Out

Cate Blanchett a primit 6 minute de aplauze în picioare pentru filmul „Tár”, iar noi abia așteptăm să-l vedem

Filmul „Tár” a atras atenția publicului în cadrul Festivalului de Film de la Veneția.

Noua dramă în regia lui Todd Field, unde Cate Blanchett are rolul principal, are toate șansele să ajungă la Oscaruri. Povestea urmărește o compozitoare faimoasă implicată într-un scandal public, iar finalul acesteia a fost întâmpinat cu aplauze în picioare, timp de șase minute, din partea celor prezenți în cadrul evenimentului.

Criticii prezenți la festival au lăudat filmul și mulți spun că Blanchett în mod cert va avea parte de a 8-a nominalizare la premiile Oscar (ea deja a câștigat marele premiu de două ori, în 2005 pentru „The Aviator” și în 2014 pentru „Blue Jasmine”).


Filmul va avea premiera pe 7 noiembrie și marchează primul proiect al regizorului, după o pauză de 15 ani. Se spune că a scris acest scenariu special pentru Cate. Field și-a făcut debutul regizorial în 2001, cu drama „In the Bedroom”, film care a primit cinci nominalizări la Oscar, inclusiv la categoria „Cel mai bun film.” 

În ceea ce privește „Tár”, criticul de film Owen Gleiberman a scris pentru Variety: „Filmul te lasă fără aer. Este o poveste nemiloasă, dar intimă despre artă, obsesie, dorință și putere. Personajele se simt reale ca viața în sine și au jucat să atragă perfecțiunea până la cel mai mic rol. Crezi, în fiecare moment, în realitatea pe care o vezi, și este extraordinar cum fix treaba asta ridica ștacheta.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.