Cool Stuff

Funkiss 5 septembrie | Cine numără bobocii?

Reîncep școala, traficul de coșmar și diminețile cu temperaturi sub 20 de grade. Mariah Carey deja își drege vocea.

ASTRE ROZ-ALBASTRE

Berbecii se găsesc într-o perioadă în care le scapă romantismul, dar e bine să-și amintească să facă lucruri frumoase și pentru acel cineva special din viața lor. Cel puțin asta-mi tot spune nevasta.

Săgetătorii sunt foarte vizibili la muncă. Ceea ce poate să însemne că tot efortul lor va fi recompensat, sau că ar trebui să o lase mai ușor cu furatul de birotică.

Azi, Balanțele au puterea să rezolve problema unui coleg. Nu judecăm dacă nu au și cheful să rezolve problema unui coleg. Până la urmă, se numește „problema unui coleg"...

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

„A dat peste cap radarele poliţiştilor. A fost prins circulând cu 281 de km pe autostrada A1." Poliția, surprinsă să NU găsească în mașină niciun reprezentant al bisericii.

„Românii păcăliți de escroci să plătească amenzi ca să nu fie făcuți de râs la televizor." Spre deosebire de multe emisiuni în care participanții sunt plătiți ca să se facă de râs la televizor.

„O fetiță refuză să iasă din casă fără păpușa sa înfiorătoare care ar panica pe oricine." Păpușa are probabil forma unui control ANAF.

„Turismul de pe litoral, afectat de începerea școlii." În alte știri la fel de evidente, durata zilei, afectată de începerea nopții.

„Luni, 5 septembrie, începe noul an şcolar: aproape trei milioane de elevi şi preşcolari încep cursurile." Multă baftă elevilor care se întorc sau încep călătoria magică prin educația românească. Pentru elevii care încep clasa a 12-a, probabil că veți trece prin vreo 15-20 de miniștri ai educației până la Bacalaureat. 

„Un român de la Cambridge a făcut descoperirea care poate revoluţiona întreaga lume: combustibil nepoluant din frunze artificiale.” Până azi, cea mai mare descoperire legată de frunze pe care a oferit-o România lumii a fost sarmaua în foi de viță.

WOWDEVĂRUL ZILEI

Gălăgioase și inofensive, sau silențioase și mortale ca niște ninja, fiecare din noi „scapă” destule flatulențe de-a lungul zilei cât să umple un balon de petrecere. Data viitoare când dai o petrecere-surpriză pentru cineva, asta poate să fie una dintre surprize.

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

1590 - Henric al IV-lea ridică asediul Parisului. Astăzi, Parisul este asediat fără încetare de turiști, conduși de o anumită Emily.

1622 - Un uragan a distrus o flotă spaniolă proaspăt plecată din Havana, scufundând peste 200 de milioane de pesos. Tehnologia a făcut navigația peste ocean mai sigură și, tot mulțumită ei, poți să pierzi 200 de milioane de orice din confortul propriei case, investind în criptomonede.

1698 - Țarul Petru I al Rusiei încearcă occidentalizarea nobilimii introducând o taxă pe bărbi. Practic, nobilimea plătea o taxă pe barba ei.

1946 - Într-un orășel din Tanzania s-a născut posesorul uneia dintre cele mai bune voci din istoria muzicală - Freddie Mercury. I-am ura „la mulți ani!” muzicii sale, dar n-are rost când știm că este nemuritoare.

1960 - Muhammad Ali câștigă medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Roma la proba de aterizare. Adică și-a pus adversarii la pământ în proba de box.

1977 - NASA lansează nava spațială Voyager 1, primul obiect creat de om care a ajuns în spațiul interstelar. Tehnologia de la bordul navei este mai veche decât internetul, televizorul color și expresia „nu ne mai facem bine".

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.