Cool Stuff

Funkiss 7 septembrie | Dragoste și roboți

De ce azi, mai mult ca oricând, norii arată a scame? Pentru că suntem în buricul săptămânii de muncă.

ASTRE ROZ-ALBASTRE

Scorpionii au șansa să facă un pas important în carieră. Adică li se oferă mai multă muncă, pe aceiași bani, și spun „pas”. Bravo lor!

Peștii descoperă azi că anumite opinii, oricât de avizate, sunt mai bine ținute doar pentru ei. Cea mai eficientă metodă prin care poți să-ți faci dușmani e să ai dreptate.

Vărsătorii sunt forțați să se adapteze unei situații neprevăzute. Și o vor face cu brio. Sau vor pleca acasă. Ambele decizii sunt acceptabile.

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

„Expert: Visul lui Putin de a «conduce lumea» cu o armata invincibilă de roboți de ultimă generație, năruit.” Poate pentru că soldații ruși nu au găsit în Ucraina roboții respectivi pe care să îi fure și să-i trimită acasă.

„Anul trecut, utilizatorii OnlyFans au cheltuit pe platformă 4,8 miliarde de dolari." Pentru cei curioși ce e OnlyFans, e o comunitate a oamenilor care nu se răcoresc cu aer condiționat, doar cu ventilatoare.

„STUDIU: Absorbţia de ştiri negative afectează sănătatea fizică şi mintală.” Bănuiala mea este că nu știrile negative sunt problema, ci faptul că se întâmplă atât de multe lucruri negative, pe care le afli din știri.

„Soluția unui geniu al fizicii pentru a face economie de energie: Să fierbi pastele «pasiv».” Aș fori să îi mulțumesc de la volanul Lamborghiniului pe care mi l-am permis la o lună după ce am început să folosesc trucul.

„Boris Johnson se retrage din funcţia de premier al Marii Britanii. Liz Truss preia ştafeta.” După trei ani lungi, britanicii se bucură să știe că există din nou un pieptene la 10 Downing Street.

„Bărbat și femeie cu interdicție de a se apropia unul de celălalt, prinși împreună «la furat», în Sinaia.” Secretul unei relații de succes sunt hobby-urile comune. Adaptare românească a piesei „Romeo și Julieta”, în curând pe Netflix?

„500 de veste antiglonț și căști de protecție românești pentru Gărzile de Frontieră ale Ucrainei” Veste antiglonț dintr-o țară în care bordurile trebuie înlocuite de două ori pe an?

„O mumie misterioasă din Egiptul Antic, veche de mii de ani, a fost expusă la Muzeul de Istorie din Transilvania.” Nu este chiar Cleopatra, dar măcar o Cleoșaptea sau Cleopta.

„Blue Air suspendă toate zborurile din România până luni, 12 septembrie 2022.” E ceva în aer, dar sigur nu un avion Blue Air.

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

878 - Ludovic al II-lea este încoronat ca rege al Franței de Vest. El este cunoscut și ca Ludovic cel Gângav (Louis le Bègue), dovadă că, oricine ai fi, dacă o poreclă se potrivește, se lipește.

1191 - Richard I al Angliei îl învinge pe sultanul Saladin. Cumva de așteptat, unul era poreclit Inimă-de-Leu, celălalt suna precum comanda un vegetarian la un restaurant libanez.

1571 - Thomas Howard este arestat pentru complotul de a o asasina pe regina Elisabeta I a Angliei. Omul era nebun. Sau tură. Sau poate doar pion?

În 1923, a fost înființat Interpolul, iar în 1998 a fost fondată Google Inc., ambele specializate în găsit - una oameni, cealaltă pagini web.

1982 -  S-a născut Andreea Antonescu, 50% din motivul pentru care anii 90 au fost sub semnul replicii „nu ieși din casă îmbrăcată așa”.

WOWDEVĂRUL ZILEI


În anii 50, managerul lui Elvis Presley a produs și vândut ecusoane cu mesajul "I Hate Elvis” (“Îl Urăsc pe Elvis"). Practic, Elvis îți lua banii și dacă nu erai fanul lui. Ca Guvernul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.