Kiss Music News

Andia lansează oficial videoclipul piesei „Ce urmează”

Urmează să dăm și noi un play și să vedem dacă rămâne pe replay.

Andia lansează oficial videoclipul piesei „Ce urmează”, piesă extrasă de pe albumul de debut al artistei care a fost lansat în primăvara acestui an.

„Ce urmează” este o piesă sensibilă de dragoste, care a fost compusă de Alex Pelin, Vlad Lucan și Viky Red, scrisă de Alex Pelin și produsă de Vlad Lucan la studiourile ATOM, casa de discuri care o reprezintă pe artistă.


„Piesa aceasta este una dintre preferatele mele atunci când o cânt pe scenă, alături de voi. Mă încarcă cu o sensibilitate și o profunzime de nedescris. V-o dedic de la suflet la suflet!”, a declarat artista.


Videoclipul o surprinde pe Andia în mai multe ipostaze romantice, care evidențiază emoția pe care artista o transmite. A fost regizat către Ioana Stan și Bogdan Daragiu, produs de Arkomo Film & Loops Production, iar din echipa de beauty au făcut parte Cristina Crăciun (styling), Anca Buldur (make-up) și Cătălin Manolache (hair).

„Ne-au trebuit două zile de filmare pentru a putea transmite într-adevăr emoția acestei piese atât de dragi mie. Sunt foarte happy cu ceea ce a ieșit și sper să vă placă și vouă la fel de mult”, a mai declarat artista.

Anul acesta, Andia a lansat albumul „Pietre prețioase”, album său de debut care conține 10 piese ce abordează diferite teme, de la dragoste, până la natura umană. Albumul poate fi ascultat în întregime pe toate platformele de streaming.

Ultimul single lansat de artistă este piesa ce poartă și numele albumului, „Pietre prețioase” în colaborare cu Guess Who. Piesa numără aproape 5 milioane de vizualizări pe YouTube și s-a auzit pe cele mai importante posturi de radio din țară, ajungând în top 10 Mediaforest.


„Acest album reprezintă următorul pas în călătoria mea muzicală. Este un moment atât de special pentru mine și mă bucur că îl pot împărtăși cu voi”, a spus Andia despre lansarea albumului.

La trei ani de la lansarea pe piața muzicală românească, Andia a reușit să cucerească inimile a milioane de ascultători, precum și topurile muzicale de radio și televiziune. Artista a fost prezentă pe locul 1 în top Media Forest cu cinci dintre piesele pe care performează – Salcâmii, Retrograd, Slăbiciuni, Anotimpuri și Sfârșitul lumii. Ascensiunea rapidă în industria muzicală românească nu face decât să demonstreze puterea de star a Andiei.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.