Cool Stuff

Funkiss 8 septembrie | Flamingo și tarantule

O zi plină de divorțuri, răpiri, milioane de euro și alte lucruri de care unii au nevoie, alții doar teamă

ASTRE ROZ-ALBASTRE

Taurilor le va fi greu astăzi cu cheful de muncă. Partea bună e că niciun contract de angajare nu insistă pe chef ca obligatoriu, doar prezența.

Firea indecisă a Gemenilor o să le cauzeze probleme astăzi. Nu uita că, în unele cazuri rare, e mai important să alegi repede decât corect.

Scorpionii trebuie să-și țină în frâu pornirile răzbunătoare. Uneori, cea mai bună răzbunare este să trăiești bine. Și să arăți asta pe social media, să moară dușmanii. 

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

„Hackerii ucraineni au creat profiluri false cu femei atrăgătoare pentru a-i păcăli pe soldații ruși să-și trădeze locația.” Asta fac și unele femei, doar că fotografiile nu-s false decât prin filtre. Războiul a dat și un înțeles mai concret expresiei „bombă sexy”.

„Sute de flamingo au fost observate pe un lac din Tulcea.” Localnicii au pus pe internet mii de fotografii, sute de clipuri video, dar și câteva rețete cu faimoasele păsări. 

„Un olandez avea în casă 12,5 milioane de euro în pungi de supermarket. Nici după 2 ani poliția nu a aflat de unde sunt banii.” În România, lângă pungile cu milioane de euro, poliția ar fi găsit și punga cu pungi.

„Un bărbat și-a înscenat răpirea de frica iubitei ca să poată pierde noaptea la băut, cu prietenii.” E interesant de aflat cum ar fi justificat întoarcerea acasă. „Iubito, m-am eliberat și, ca răzbunare, le-am băut toată berea."

„Unul dintre cele mai nesănătoase obiceiuri alimentare în rândul elevilor.” Pe vremea mea, cel mai nesănătos obicei alimentar din școală era să mănânci cretă ca să pară că ești răcit.

„Madonna are un nou iubit. Celebra artistă a fost surprinsă în ipostaze tandre cu un tânăr de 23 de ani.” Dacă faci liniște, sunetul ăla care se aude este Leonardo DiCaprio, care aplaudă alegerea divei.

„Un pod din Africa s-a prăbușit în momentul tăierii panglicii la inaugurare.” Experții spun că panglica tăiată era o panglică de rezistență, care ținea laolaltă tot podul. 

„O «tarantulă» spaţială uriaşă a fost surprinsă de telescopul Webb al NASA.” Știrea este despre o nebuloasă poreclită Tarantula, altfel NASA ar fi început deja să construiască un papuc spațial uriaș cu care să apărăm planeta.

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc.” Trece la simplu.

„Un bărbat aproape orb şi-a reînnoit permisul auto cu analizele soţiei.” Poliția investighează situația, dar suspectul nu vede unde e problema.

„Românii alocă în medie 23 euro pe lună pentru educaţie.” Probabil s-a făcut o medie a cadourilor pentru doamnele învățătoare și s-a împărțit la doisprezece.

„Apple a anunțat noul iPhone 14.” În ciuda așteptărilor, ecranul și bateria internă nu se vor vinde separat. Poate de la 15 încolo.

„Copii blocați într-un tobogan din Giurgiu, sub privirile îngrozite ale părinților. Micuții nu au văzut că ieșirea din tub era astupată cu un placaj.” Știi că nu ești chiar cel mai răsărit angajat al primăriei când acoperi doar ieșirea din tobogan, nu și intrarea.

„Un bărbat și-a abandonat mireasa în mijlocul dansului și a fugit de la propria nuntă când și-a văzut soția intrând pe ușă.” În apărarea lui, e cam de neam prost să ajungi târziu la nunta soțului.

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

1495 - A început domnia lui Radu cel Mare în Țara Românească. Îți dai seama ce era în sufletul unui domnitor ale cărui rudele lui erau numite Radu cel Frumos și Radu cel Mare și lui i se zicea Radu de la Afumați?

 1504 - David, sculptura artistului italian Michelangelo, este dezvelită în Piazza della Signoria din Florența.  Și de atunci, dezvelită a rămas, indiferent de sezon. 

1636 - Este fondată Universitatea Harvard. Primii studenți ai universității ar urma să își termine de plătit faimoasele „student loans” anul viitor.

1954 - Americanul Jonas Edward a realizat primul vaccin împotriva poliomielitei, stârnind și mai mult curentul premergător al anti-vaccinismului.

1966 - Este difuzat primul episod al serialului SF „Star Trek”, în care, într-un viitor plin de speranță, omenirea cutreieră universul în nave spațiale super-luminice. În România aceluiași an, cel mai SF lucru era un viitor plin de speranță.

1979 - S-a născut cântăreața americană Pink. Ani mai târziu, părinții ei au recunoscut că au conceput-o amestecând culorile roșu cu alb.

WOWDEVĂRUL ZILEI

O persoană își înlocuiește stratul superior al pielii la fiecare 30 de zile. Practic, începem fiecare lună într-un ambalaj nou. Deci, e recomandat să te simți bine în pielea ta, chiar de azi, peste o lună nu se știe…

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.