Kiss Music News

Antonia a lansat „Ibiza”, piesa care aduce vara în septembrie

O combinație de versuri în limba spaniolă cu ritmuri memorabile.

Chiar dacă zilele de vară au trecut, muzica menține energia bună a zilelor toride și cu siguranță, noua piesă a Antoniei Ibiza” sună ca imnul perfect pentru o petrecere cu multă distracție.

Compusă de Iraida, Aki si Mingue, produsă de Aki, „Ibiza” este o combinație de versuri în limba spaniolă  cu ritmuri memorabile, evidențiate de vocea suavă și sexy a Antoniei.

Piesa va fi însoțită de un videoclip ce urmează a fi lansat săptămâna viitoare. Filmat la un spa, videoclipul o regăsește pe Antonia în ipostaze senzuale, artista oferind fanilor un preview în timp real de la filmări prin intermediul TikTok și Instagram.

„Mi-a plăcut „Ibiza” din prima clipă în care am ascultat-o și mi-am dorit să o înregistrez și să o lansez cât mai curând. Sper că vă va face să simțiți vara aproape de fiecare dată când o veți asculta. Și stay tuned, săptămâna viitoare lansez și videoclipul. It will be hot!” a spus Antonia.

Antonia, una dintre cele mai mari artiste din România, a lansat anul acesta „Una Favela” cu Qodës, o piesă care a cucerit topurile din Grecia și Bulgaria, „Send Me Your Love” cu Gromee, un cunoscut DJ și producător polonez și ”Clap Clap” cu Gran Error și Elvana.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.