Kiss Time Out

Cele mai urmărite 10 filme online în România în intervalul 5 și 11 septembrie

O surpriză chiar pe locul 3.

În a doua săptămână din prima lună de toamnă, românii au pus pe primele 3 poziții din topul celor mai vizionate 10 filme online două producții ce au avut premiera pe Disney+, dar și un film franțuzesc de pe Netflix. 

Pe 8 septembrie, Disney+ a inclus în grilă 2 producții noi și mult așteptate de români. E vorba de transpunerea într-un live action a desenului animat „Pinocchio”, cu Tom Hanks în rolul lui Geppetto, Benjamin Evan Ainsworth în rolul lui Pinocchio, Joseph Gordon-Levitt în rolul Greierașului vorbitor. Acesta s-a clasat pe prima poziție 

A doua producție care a avut premiera pe Disney+ în aceeași zi cu „Pinocchio” a fost „Thor: Love and Thunder” și s-a clasat pe locul 2 în preferințele românilor, dar asta și pentru că a venit pe platforma de streaming la 2 luni de la premiera pe marele ecran.  

Locul 3 în preferințele românilor în materie de filme online e ocupat de „Obsession” („Rendez-Vous”), un film franțuzesc din 2015 care a avut premiera de curând pe Netflix. Acesta prezintă o poveste de vis, care se transformă într-un coșmar. Simone primește o moștenire în sudul Franței și decide să se mute acolo cu soțul și copiii pentru a transforma proprietatea într-un Bed & Breakfast. Însă, în timpul renovărilor, Simone începe o relație secretă cu unul dintre muncitori și pierde controlul asupra vieții sale, iar ceea ce părea o poveste de vis se transformă, cum spuneam, într-un coșmar. 

Iată care au fost cele populare filme de pe platformele de streaming printre utilizatorii români în intervalul 5 - 11 septembrie: 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.