Kiss Music News

Lizzo a făcut show pe scena de la premiile Emmy 2022 și a dedicat premiul câștigat „fetelor mari”

Lizzo și-a îndeplinit visul.

Artista a câștigat premiul Emmy pentru show-ul „Lizzo's Watch Out for the Big Grrrls”, serie disponibilă pe Amazon care a documentat căutarea ei de backup dancers.

„Când eram mică, tot ceea ce mi-am dorit a fost să mă văd în media - să văd pe cineva gras ca mine, neagră ca mine, frumoasă ca mine. Dacă aș putea să mă întorc și să transmit ceva către mica Lizzo, i-aș spune - vei vedea acea persoană, dar, fata mea, va trebui ca tu să fii acea persoană”, a spus cântăreața printre lacrimi, vizibil emoționată de momentul de pe scenă.


Mai mult, Lizzo a mulțumit fetelor implicate în emisiunea ei, prezente în sala de ceremonie, și a dedicat premiul „fetelor mari.”


De-a lungul show-ului, ea face audiții de dansatoare plus-size, pentru următorul ei turneu. 


Artista a devenit populară în 2019, atunci când a lansat piesa „Truth Hurts”, iar de atunci a devenit o adevărată activistă pentru drepturile tuturor femeilor, indiferent de formă, pentru oamenii de culoare, dar și pentru cei din comunitatea LGBTQ. În iulie a lansat albumul „Special”, care conține foarte multe cântece despre iubirea de sine.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.