Cool Stuff

Anna Kendrick a rămas blocată într-un lift din cadrul Festivalului de Film de la Toronto și a filmat întreg procesul salvării sale

Anna Kendrick s-a descurcat de minune blocată într-un lift, alături de mai mulți oameni.

Actrița se afla în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Toronto (TIFF) pentru a-și promova filmul „Alice, Darling”, care spune povestea unei tinere blocate într-o relație abuzivă. În drum spre un interviu despre producție, a rămas blocată într-unul dintre lifturile event-ului, alături de mai mulți oameni.

Anna nu s-a panicat și nici nu a făcut o criză de claustrofobie, ci a început să filmeze întreaga experiență, fără să-și piardă simțul umorului. 

„Ah, clasica scuză cu - n-am venit la timp, deoarece am fost blocată în lift”, a postat ea pe Instagram, alături de un video în care le prezintă fanilor toate momentele prin care a trecut.


„Sunt singura care a fost blestemată cu asta. Toți restul au avut o zi minunată”, a glumit Kendrick într-un interviu acordat celor de la Entertainment Weekly. „M-am urcat în liftul greșit la timpul nepotrivit, dar am ieșit. O echipă de pompieri canadieni foarte drăguți m-au pus să mă târăsc pe trapa pe care au deschis-o pentru a ne scoate din lift. Însă, da, eram șapte oameni într-un lift care așteptam să fim salvați. A fost așa absurd că s-a întâmplat într-un tur de presă, încât mi s-a părut comic. Nu mă puteam opri din a face glume, chiar dacă ăsta a fost un mecanism de apărare”, a mai zis Anna.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.