Kiss Time Out

Primul trailer „The School for Good and Evil” este aici - un nou film Netflix care-ți promite aventuri fantastice

Dacă ești fan al genului fantasy, atunci trece în calendar data de 21 octombrie, ziua în care „The School for Good and Evil” va avea premiera pe Netflix.

Povestea scrisă inițial de Soman Chainani în cărțile sale populare cu același nume va fi adusă la viață de regizorul și co-scenaristul Paul Feig. 

Filmul urmărește destinul a două prietene, Sophie (Sophia Anne Caruso) și Agatha (Sofia Wylie). Ele ajung la „Școala de Bine și Rău”, locul unde iau naștere adevăratele povești din spatele basmelor populare. Încă de când trec pragul instituției, ceva nu pare să fie ok - Sophia ajunge la Școala celor Răi, condusă de Lady Lesso (Charlize Theron), iar Agatha la Școala de Bine, supravegheată de profesoara Dovey (Kerry Washington).

Pe măsură ce încearcă să înțeleagă mai multe despre propriile destine și participă la ore alături de alți copii faimoși din cărți, cele două trebuie să-și găsească locul de care aparțin - Agatha la personajele negative și Sophie la cele pozitive.


„Înveți de-a lungul filmului ceea ce știm din viața reală - adică faptul că nimeni nu este doar cineva anume. Toți suntem un mix între bine și rău, fricoși și curajoși, încrezători și temători. Pe scurt, toți suntem oameni”, zice Feig.

Distribuția filmului este fantastică, iar alături de Caruso, Wylie, Theron și Washington îi vei mai descoperi pe Laurence Fishburne, Michelle Yeoh, Jamie Flatters, Kit Young, Peter Serafinowicz, Rob Delaney, Mark Heap, Patti LuPone și Rachel Bloom.


„Iubesc ideea unui film de acțiune centrat pe prietenia dintre două femei. Este ceva ce nu vezi foarte des și chiar dacă SGE este un film fantasy, vei descoperi lucruri obișnuite, cu care te poți identifica ușor, deoarece explorează concepte de bine și de rău, în timp ce ne provoacă să ne descoperim cu adevărat”, adaugă regizorul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.