Cool Stuff

Funkiss 15 septembrie | LMA, David Popovici!

Ziua unui campion, Ziua Democrației și ziua în care Morning Glory se întoarce, să-ți gâdile urechile.

AZI, ACASĂ ȘI-N DEPLASARE

La mulți ani, David Popovici! David împlinește 18 ani, dar avea deja câștiguri majore. A avut mai mult aur la gât decât a returnat vreodată Rusia din tezaurul României. Se pare că David e Fecioară, cu ascendent pe podium.

Este și Ziua Internațională a Democrației, în ciuda faptului că democrația nu are încă acoperire internațională. Ca idee, mai multe țări au internet decât democrație.

Morning Glory, Morning Glory, trezirea la cinci, I’m sorry! Azi e prima zi din restul săptămânii tale. Morning Glory s-a întors pe ROCK FM, cu Răzvan Exarhu la butoane, manete și desfăcător. Da, a început săptămâna de muncă într-o joi, cu un păhărel de bule, ceea ce vă urăm și vouă.

ASTRE ROZ-ALBASTRE

Fecioarele își descoperă un nou talent, care poate chiar să producă venituri, dacă este exersat. Deci, ascunde-l de șef.

Săgetătorii vor primi azi un sfat pe care ar trebui să-l urmeze. Distrează-te mai mult! Ăsta a fost sfatul, mulțumesc!

Berbecii își vor face cont pe TikTok. Sau nu. Sau au deja. Oricare ar fi alegerea, au ales greșit.

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

„O femeie din Blaj s-a îndrăgostit de un bărbat pe Facebook și i-a trimis aproape 80.000 de lei într-un an.” Poliția îl bănuiește de înșelăciune și amintește că „Totul este permis în dragoste și război” nu este o lege oficială a României.

„Atenție la SMS-urile prin care se anunță întreruperea energiei electrice și a gazelor, este o înșelătorie.” În special pentru că, dacă se va întâmpla pe bune, vom afla toți cum aflăm și că ninge, de pe Facebook.

„Von der Leyen: «Armata Rusiei ia cipuri de la mașinile de spălat și frigidere.»” Medalia de Onoare a Rusiei va fi primită de primul soldat care scoate bateriile din 1.000 de telecomenzi.

„Poliţiştii din Botoșani, atacaţi cu drujba de un bărbat agresiv, din comuna Mileanca.” A se observa rata de tehnologizare a comunei, în multe localități învecinate, polițiștii ar fi fost atacați cu un topor.

„Ministrul Energiei vrea să schimbe becurile pentru reducerea consumului de electricitate.” Ar trebui să facă referendum în Guvern, așa am afla în sfârșit de câți miniștri e nevoie ca să schimbi un bec.

„Google va trebuie să plătească în Europa o amendă record, de 2,42 miliarde euro.” În curând, orice cauți pe Google va avea ca răspuns „îți spun, dar mie ce-mi iese?”.

„Regele Charles, enervat la culme de un stilou defect, în timpul unei ceremonii în Irlanda de Nord.” Știrea a apărut în mai toate ziarele de pe glob, deci putem să spunem că a curs multă cerneală.

„Comisia Europeană «propune obligația» de a reduce consumul de energie electrică cu cel puțin 5%.” Propun teoria că s-au simțit obligați să propună obligația. Puteau, în schimb, să oblige propunerea de a reduce consumul.

„Comisia Europeană propune interzicerea pe piaţa UE a produselor obţinute prin muncă forţată.” Propunerea definește excesiv ce înseamnă „muncă forțată”, pentru că destul de mulți oameni n-ar munci dacă nu ar fi forțați de lipsa unei averi moștenită de la o bunică.

„Doi miri din Bacău au rămas fără dar, la o săptămână de la nuntă. Hoţii le-au furat 100.000 de euro.” Familia a declarat că preferau ca hoții să fure mireasa.

MINCIUNEWS

Un bărbat care credea că a cumpărat Bitcoin s-a ales cu bănuți de ciocolată. El a declarat „Trebuia să mă prind, avea și Bitcoin fără lapte.”

Un șofer a scăpat de amendă după ce etilotestul și probele biologice au confirmat că ESTE o sticlă de spirt.

Poliția avertizează femeile să nu creadă SMS-urile cu „te iubesc!” primite de la parteneri. Dacă te iubește, îți scrie asta pe bilețelul atașat unui buchet de trandafir. SMS-ul e ieftin.

Un bărbat din Sectorul 3 al Capitalei și-a vândut apartamentul pentru a-și permite locul de parcare din fața blocului. A fost cumpărat de un bărbat care și-a vândut locul de parcare ca să-și permită mașină. 

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

1486 - Ștefan cel Mare ordonă construcția unui nou palat domnesc la Hârlău, unde va ridica și o biserică. Scorul dintre lăcașurile de cult ctitorite de Ștefan cel Mare în Moldova și kilometrii de autostradă din Moldova: 19 la 0.

1588 - Flota militară a Spaniei este învinsă de englezi în Canalul Mânecii. Porecla flotei, de „Armada Invincibilă” era la fel de corectă ca denumirea filmelor „Misiune Imposibilă”.

1812 - Așa-zisa Grande Armée a lui Napoleon Bonaparte ajunge la Kremlin. Invazia Rusiei iese „comme ci comme ça”. Adică nu le iese.

1830 - Este inaugurată în Anglia linia de cale ferată Liverpool-Manchester, prima cale ferată din lume. Este distrusă de ultrașii echipelor de fotbal ale celor două orașe în iarna aceluiași an.

1954 - Este filmată faimoasa scenă în care rochia lui Marilyn Monroe este umflată de un curent de aer. Curentul de aer a câștigat Oscarul pentru rol secundar.
 
1984 - Se naște Prințul Harry, un membru al Casei Regale Britanice, cu atribuții și chelie mai mici decât ale fratelui său.

WOWDEVĂRUL ZILEI

Cel mai lung nume oficial al unui loc este al unui deal din Noua Zeelandă. Se numește Taumatawhakatangi­hangakoauauotamatea­turipukakapikimaunga­horonukupokaiwhen­uakitanatahu. Până îți spune GPS-ul că ai ajuns, deja l-ai depășit de trei minute. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.