Kiss Music News

Theo Rose a lansat o piesă alături de Ian - „Sângele frate nu te face”, de pe coloana sonoră a serialului „Clanul”

PRO TV anunță un nou serial interesant - „Clanul”, din 19 septembrie.

Theo Rose, una dintre actrițele principale din serie, a pregătit fanilor o mare surpriză - a lansat melodia „Sângele frate nu te face”, alături de Ian, de pe coloana sonoră a producției. 


De muzică și text s-au ocupat cei de la Big UP Music, iar clipul este regizat de Anghel Damian și Elphbro și prezintă cele mai importante scene ale seriei. Versurile vor să transmită adevăruri dure despre realitatea personanajelor, dar linia melodică sună fresh și are toate șansele să prindă la public.

„La începutul acestui an mi-am pus multe lucruri în gând pentru cariera mea și, spre marea mea bucurie, le-am văzut cum se așază tot mai frumos. Cea mai mare provocare a venit când am ieșit din zona mea de confort, scena și cântatul, și am intrat pe platourile de filmare pentru un serial care sunt sigură că va fi urmărit și apreciat de toți cei de acasă. Astăzi sunt și mai emoționată: lansez, alături de echipa mea de la Big UP Music și de IAN, piesa oficială a serialului Clanul - „Sângele frate nu te face.” Abia aștept să o ascultați și să intrați alături de mine într-o mică parte a poveștii de care vă veți bucura în câteva zile”, a spus Theo.


IAN, la rândul lui, este bucuros și el de colaborare: „Sunt încântat că am colaborat cu Theo pentru acest serial, este o zonă nouă pe care o exploatez, iar asta mă face să dau totul și să rup. „Clanul” este un serial cu o producție senzațională, iar această piesă reprezintă un fragment important în industria muzicală din România!”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.