Cool Stuff

Liviu Teodorescu oferă detalii despre căsnicia lui alături de Iulia Iacob, după o relație de 11 ani: „Este totul la fel de proaspăt ca la început”

Liviu Teodorescu s-a căsătorit anul trecut, după o relație de 11 ani. În prezent, artistul spune că este la fel îndrăgostit ca la început.

„Căsătoria a venit ca o chestie normală pentru noi. Nu a fost ceva ce a venit cu niște angajamente în plus față de cele pe care ni le luaserăm deja. A fost doar o oficializare, ca să zic așa, în fața prietenilor, în fața familiei. Este o chestie care putea să rămână confidențială la fel de bine, pentru noi era același lucru”, a declarat Liviu celor de la fanatik.ro.

Mai mult, artistul și producătorul a ținut să precizeze cum nu s-a schimbat nimic în dinamica de cuplu: „suntem la fel de fresh și ne iubim la fel de mult și este totul la fel de proaspăt ca la început.” Liviu a povestit cum n-a simțit nici măcar o presiune din cauza actului de căsătorie: „odată ce te maturizezi ca bărbat, cred, și constați că femeia de lângă tine este cea pe care o iubești, nu mai ai nevoie de altceva.”


La capitol „extinderea familiei”, Teodorescu spune că el și Iulia își doresc un copil, însă nu chiar acum, ci la timpul potrivit. Cu toate astea, cei doi simt presiunea din partea familiei: „Hai cu un nepoțel! Mamă, dar ce aveți de gând? Toate discuțiile de la masa de Crăciun și de Paște cam încolo se duc, dar noi ne vedem de treaba noastră și cred că asta ne-a ținut relația în viață. Noi am ținut-o pe a noastră întotdeauna și am avut adevărul nostru de care noi am ținut cont indiferent de tot ce ni s-a spus din jur. Nu trebuie să lași pe nimeni să intervină, tu trebuie să fii pe filmul tău, să asculți ce ți se spune din jur, dar să treci prin filtrul tău și să iei tu decizia finală.”


Liviu a ținut să vorbească și despre momentele în care s-au certat, ba chiar s-au despărțit, când „fiecare a vrut să mai experimenteze.” Cu toate astea, secretul reuniunii, zice el, a fost potrivirea dintre ei. „Iar decizia căsătoriei a venit în urma unei maturizări. Poate nu am fi făcut pasul asta când aveam 25 de ani, dar acum la 29-30 a fost simplu de luat decizia asta”, încheie muzicianul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.