Kiss Music News

Robb lansează „Miezul nopții”, o piesă dedicată vieții de cartier

Robb revine în atenția publicului cu o nouă piesă.

Robb, pe numele real Roberto Iancu, este un interpret, coregraf și artist, care a crescut în București, motiv pentru care fiecare compoziție pe care o semnează are elemente care aduc aminte de agitația specifică orașului în care a crescut. 

El abia a lansat „Miezul nopții”, o piesă care este dedicată vieții din cartier, în special atunci când noaptea își face intrarea în scenă, iar oamenii locului își dau frâu liber. Cântecul vorbește despre oamenii din cartier, cu toate influențele lor specifice. 


„Odată ce ai auzit soundul specific al piesei, vei simți, fără doar și poate, energia și iubirea pe care Robb o are față de locul său natal, care prinde viață când se lasă noaptea, departe de ochii curioșilor. Piesa lui Robb este aici să rămână, pentru că spune o poveste despre un anumit extaz cu care suntem familiari, într-un mod nou și personalizat”, se arată notat în comunicatul oficial.

„Piesa este ca un imn pentru cei de la bloc, o piesă care trezește o energie colectivă, o stare, o piesă care te face să vrei să o asculți când ești cu ai tăi. Am lucrat alături de K’ali pentru Miezul nopții și ceea ce vrem să transmitem prin intermediul ei este tocmai acea stare pe care o simți atunci când ești cu oamenii tăi”, adaugă Robb.


Ție cum ți se pare? 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.