Cool Stuff

Mel-C de la Spice Girls a povestit despre cum a fost abuzată sexual înainte de primul show live al band-ului

Melanie Chisholm a lansat o carte autobiografică în care a notat foarte multe detalii personale.

Mel-C, așa cum este cunoscută de fanii trupei Spice Girls, a povestit despre abuzul sexual pe care l-a suferit din cauza terapeutului ei de masaj, în Istanbul, înainte de primul show live al band-ului, în 1997.

„Totul ajungea în punctul pe care mi l-am dorit toată viața. Așa că iată-ne, în ajunul primului concert Spice Girls, când m-am programat la un masaj la hotel. Iar ceea ce mi s-a întâmplat am îngropat imediat în mine, deoarece trebuia să mă axez pe lucruri mult mai importante. Știi, nu voiam să fac mare caz din asta, dar nici nu aveam timpul necesar să mă ocup de ceea ce mi se întâmplase. Și pentru că nu m-am ocupat atunci, mi-am dat seama că am îngropat acele sentimente ani și ani și ani la rând.”

Inițial, artista nu voia să includă povestea în carte, dar după un vis pe care l-a avut, și-a schimbat punctul de vedere: „Când scriam cartea, mi-a venit treaba asta în vis sau cumva m-am trezit și aveam asta în minte. Și am zis - wow, nici nu m-am gândit să pun asta în carte. Apoi m-am întrebat - vreau asta, vreau să dezvălui asta? În cele din urmă, mi-am zis că e foarte important pentru mine să o fac publică, să mă ocup de ea și să o procesez.”


Într-un interviu acordat recent, ea a povestit că ceea ce i s-a întâmplat a fost o versiune „soft” a unui abuzat sexual, dar tot a făcut-o să se simtă „violată” și „vulnerabilă.” „M-am simțit rușinată, iar apoi nesigură. Oare e adevărat? Eram într-un mediu unde trebuia să mă dezbrac lângă un profesionist. Așa că am avut atât de multe gânduri și sentimente, așa că acum am zis cum vreau să vorbesc despre asta, deoarece m-a afectat.

De-a lungul timpului am învățat ceva clar - să ai încredere în instictul tău. Există o singură persoană pe planetă care știe ce este cel mai bine pentru tine și acea persoană ești tu. Cine știe ce e cel mai bine pentru tine? Chiar dacă asta nu a fost intenția acelei persoane, te-a făcut să te simți așa. Și trebuie să vorbești despre asta.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.