Kiss Time Out

„Brousko”, o nouă poveste de dragoste, din 15 septembrie, la AXN White

„Brousko”, un serial dramă de dragoste, a cărui acțiune se desfășoară în Creta și Cipru, a avut premiera pe AXN White, pe 15 septembrie, de la ora 21.00.

Melina și Achilleas sunt doi tineri pe care soarta îi aduce împreună și care trăiesc o incredibilă poveste de iubire, care le va da întreaga lume peste cap. 

Producția va fi difuzată de luni până vineri și prezintă două familii puternice care conduc afaceri profitabile în industria vinului, Mattheou (din Cipru) și Yannakakis (din Creta). Ambele crame produc un soi de vin, extrem de cunoscut, Brousko.

Fiul mai mare al familiei Mattheou vrea ca cele două companii să își unească forțele și împreună să exporte vinurile la nivel global. Un secret din trecut oprește aceasta fuziune, însă, nu pentru mult timp. 


Fiul cel mic al familiei Mattheou, Achilleas, urmează să se căsătorească cu fermecătoarea Eurydice și are totul pregătit pentru petrecerea burlacilor într-un bar din Atena. În același bar și în aceeași seară, Melina sărbătorește alături de prietenele sale propria petrecere a burlăcițelor, întrucât se apropie nunta cu tânărul moștenitor al familiei Yannakakis, Sifis. 

Achilleas o întâlnește pe Melina și atracția dintre ei este atât de puternică, încât cei doi ajung să petreacă o noapte pasională. Dimineața, Melina dispare, fiind măcinată de sentimentul de regret și vinovăție. Cei doi se întorc la viețile lor, își sărbătoresc nunțile, însă niciunul nu poate uita noaptea petrecută împreună.   

Între timp, toate divergențele dintre cele două dinastii sunt soluționate și aceștia se reunesc pentru a parafa și celebra fuziunea. Cu acest prilej, Achilleas și Melina se reîntâlnesc și își dau seama că nu pot scăpa de destin.


Din acest moment, viețile lor și ale tuturor celorlalți sunt zdruncinate. Vor rezista cei doi tentației de a fi împreună sau pasiunea lor se va dovedi mai puternică decât își pot imagina vreodată? Ce se va întâmpla cu fuziunea și cum vor gestiona cele două familii evenimentele care se desfășoară într-un ritm amețitor?

Telespectatorii vor afla răspunsurile la aceste întrebări, din 15 septembrie, de luni până vineri, în „Brousko”, noul serial produs în Grecia, care combină elementele dramatice cu cele de mister și aventură, dar și cu momente comice.  

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.