Cool Stuff

Gina Pistol, mâhnită și supărată pe lumea în care trăim: „Nu-mi place ce se întâmplă, nu-mi place”

Gina Pistol a avut un moment de vulnerabilitate în fața fanilor.

Prezentatoarea TV a postat o serie de story-uri pe Instagram, unde le-a povestit utilizatorilor despre cât de supărată și dezamăgită este pe lumea în care trăim. 

„Sunt foarte mâhnită, mi-am început săptămâna așa, supărată. Și am motive serioase să fiu supărată. Dacă ar mai fi trăit bunică-mea, ar fi zis că trăiesc sfârșitul lumii. Și fix asta simt, ne ducem la vale. Am luat-o grav de tot prin păpușoi, cu toții. S-a înrăit lumea, fiecare e cu treaba lui, lipsa empatiei. Nu-mi place ce se întâmplă, nu-mi place. Și nu numai eu am observat lucrul ăsta, dar ceva se întâmplă, ne dezumanizăm și e păcat, e trist”, a povestit Gina.


Practic, ea nu a fost ajutată de nimeni, atunci când a avut nevoie. „Ce m-a deranjat pe mine azi dimineață - eram trează de la ora 2, cu rucsac în spate, cu un copil adormit în brațe, cu căruciorul pe care încercam să-l urc în autobuzul care te duce de la avion la aeroport. Și nu m-a ajutat nimeni - stăteau și se uitau așa cum mă chinui singură. Nimeni nimic. Și nu că, vai, sunt eu Gina Pistol, nu, sunt un simplu om care are un copil în brațe și care s-ar fi bucurat dacă ar fi primit o mână de ajutor. Când am urcat în avion au fost două femei care au văzut că mă chinui și care s-au oferit să mă ajute. Dar erau bărbați în acel autobuz și se uitam la mine nepăsători și reci”, adaugă Pistol.


Gina vorbește despre timpurile pe care le trăim și mărturisește că nu este deloc încântată de ele: „Pe vremea mea, dacă urcam într-un mijloc de transport în comun și vedeam pe cineva care are nevoie de ajutor, îmi crăpa obrazul de rușine să nu-i ofer locul meu sau să nu-i dau o mână de ajutor. Trebuie să ne trezim puțin, că nu ne îndreptăm spre o lume mai bună.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.