Cool Stuff

Adam Levine este acuzat că și-a înșelat soția însărcinată și de faptul că vrea să-și numească copilul după amantă

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, este implicat într-un scandal de proporții.

Artistul este acuzat de modelul de Instagram Sumner Stroh, în vârstă de 23 de ani, că și-a înșelat nevasta. Iar asta nu e tot - Sumner declară că a primit un mesaj de la Adam în care cântărețul îi spune că vrea să-și numească viitorul copil după ea (soția lui, Behati Prinsloo, este însărcinată pentru a treia oară).


Modelul a dat vestea public într-un video pe TikTok, unde mărturisește că a avut o relație cu Levine timp de un an. Ea nu precizează în ce perioadă s-a întâmplat asta, dar spune că atunci când a început aventura era „naivă și tânără.” 

Mai mult, Stroh precizează că nu ar fi vrut ca treaba asta să se afle, dar a arătat câteva capturi de conversație unor „oameni în care credea că poate să aibă încredere”, iar ei au încercat să le vândă tabloidelor, motiv pentru care a hotărât că cel mai bine este să-și spună singură povestea.


Sumner a postat clipul pe rețeaua socială după ce Adam a revenit în viața ei, într-un mesaj pe Instagram, unde i-a scris: „Ok, întrebare serioasă. Voi avea un alt copil și dacă e băiat, chiar vreau să-l numesc Sumner. Ești de acord cu asta?” Stroh a menționat cum nu a vorbit cu muzicianul timp de „câteva luni” înainte să posteze screenshot-ul.

Între timp, modelul a revenit cu un video în care a precizat cum aventura a început în 2020, când ea abia venise în Los Angeles. Mai mult, tânăra spune că Adam i-a dat de înțeles că nu se mai înțelege cu soția lui, iar căsătoria dintre ei este aproape terminată. Sumner mărturisește că nu se consideră o victimă în situația asta (soția artistului și copiii lui sunt) și că-i pare rău pentru că a fost atât de naivă în acele timpuri.


Adam, la rândul lui, a lansat o declarație publică. El este căsători de 8 ani și neagă absolut toate acuzațiile.


„Foarte multe sunt spuse despre mine acum și vreau să-mi expun punctul de vedere. Nu am gândit bine atunci când am am flirtat cu alte persoane decât soția mea. Cu toate astea, nu am avut o aventură, ci doar am întrecut limita într-o perioadă regretabilă din viața mea. În anumite circumstațe lucrurile au devenit nepotrivite, am vorbit despre asta și am făcut pași proactivi pentru a îndrepta lucrurile cu familia mea.

Tot ceea ce contează pentru mine în lumea asta sunt soția și familia mea. Să fiu atât de naiv și de prost să risc tot ceea ce contează pentru mine a fost cea mai mare greșeală din viața mea. Nu voi mai face asta niciodată. Îmi asum totul. Vom trece peste asta și vom trece împreună peste asta.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.